Comentam, analizam, pariem: Meciurile zilei!

Comentam, analizamComentam, analizam si pariem, pornind de la o oferta din ce in ce mai stufoasa. Referitor la cea din fotbal, datele nu se schimba foarte mult fata de ziua de ieri.

Comentam, analizam si scoatem cele mai bune pariuri din partidele programate in Primera Division. Sunt doar 4, dar foarte interesante. Se remarca derby-ul Valencia – Real Madrid, dar in aceeasi categorie poate intra si confruntarea Real Sociedad – Barcelona.

Continua seria intalnirilor din turul 3 al Cupei Angliei. Printre gruparile ce vor evolua astazi, se numara Chelsea, Manhester United si City,  Aston Villa, Southampton,  QPR sau Arsenal. „Tunarii” au meci pe Emirates cu colega de esalon, Hull City.

In Franta se joaca Cupa Ligii. Comentam in primul rand pe marginea derby-urilor fazei, Bordeaux – Toulouse, Lens – Lyon si St.Etienne – Nancy.

In Grecia se disputa 4 dintre partidele etapei a 16-a. De la ora 15 se joaca Olympiakos Pireu –  Planitas, meci ce pune fata in fata locurile 2, respectiv 12.
Si Portugalia ne propune 4 partide, toate din etapa a 15-a. In aceasta runda, diseara de la ora 21:15, Benfica, liderul ierarhiei, joaca la antipenultima clasata, Panafiel. Teoretic, o misiune usoara pentru „vulturi”.

Nu sunt singurle competitii pe care se poate paria astazi. De asemenea, mai avem multe sporturi ce-si programeaza astazi evenimente de top. Comentam, analizam si pariem, impreuna!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 6

  1. jack

    La multi ani pariori!

    Astazi nu sunt prea multe meciuri, dar eu av propun sa mergeti pr mana Realului. Valencia cu toate ca pe partea financiara sta bine, cu un buget mare ce ia lipsit in ultimii ani inca nu a reusit sa gaseasca in joc si lot o formula omagena.
    Realul cu toate ca vin dupa Sfintele Sarbotori, intre altele castigand si Campionatul Mondial al Cluburilor, dorinta de victorie si imbunatatirea recordului de victorii consecutive cred ca ma determina sa ma duc pe mana lor.

    Valencia – Real 2 solist la o cota de 1,60

  2. Octavian

    Salutare pariori !

    Pentru azi am gasit doar 7 meciuri.

    Valencia – Real Madrid 2.
    Dover Athl. – Crystal Palace 2
    Yeovil – Man. Utd 2
    Eskisehirspor – Gaziantepspor 1.
    Penafiel – Benfica 2.
    Olympiakos – Platanias hc 1 ( 0-1) startul meciului
    Cleveland – Dallas 2 (NBA).

    BAFTA PARIORI

Lasa un comentariu