Comentam impreuna biletul zilei: Care sunt ponturile voastre?

Biletul oferit ieri a fost inca o data castigator, desi pentru realizarea lui, nu am apelat la fotbal. Astazi in schimb, biletul zilei va fi alcatuit exclusiv din ponturi pe „sportul rege”. Speram  sa fie din nou castigator.

Biletul zilei

Lille si PSG se vor infrunta in semifinalele Cupei Ligii Frantei. Nu este o competitie pentru care parizienii sa depuna toate eforturile pentru a o cuceri, dar daca tot au ajuns in penutltimul act…
Roma si Fiorentina vor de asemenea angrenate intr-o partida de cupa. Meciul se joaca pe Olimpico, un argument sa mizam pe gazde. In conditiile in care este deja rupta de lider, Roma isi doreste foarte multa o alta performanta interna stagionala. Si Fiorentina are insa ganduri mari cu Cupa Italiei, mai ales ca in campionat, momentan nu se afla in obeictiv.
United rejoaca diseara meciul de FA Cup cu Cambridge. S-au distrat putin in tur, le-au adus bani frumosi in conturi gazdelor, dar acum joaca e gata.
Biletul zilei
Roma – Fiorentina 2-4 goluri

Lille – Psg x2
Manchester United – Cambridge, 1 si United marcheaza peste 1.5 goluri
cota 2.02
Biletul Comentam impreuna
Propuneri
Roma – Fiorentina, 1x
Breda – PSV, peste 2.5 goluri
Manchester United marcheaza in ambele reprize
Va invitam sa dezbatem impreuna acest bilet de cota 2. De asemenea, asteptam si propunerile voastre, care, nu o data, s-au dovedit extrem de inspirate. Succes!
(Florin si echipa)


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

Lasa un comentariu