Comentam impreuna evenimentele zilei!

Comentam impreunaComentam impreuna pe marginea unei oferte generoase. In primul rand avem tenisul de la Australian Open. Sunt suprize in fazele inaugurale ale turneului de Grand Slem, primul al anului, dar si foarte multe partide ce ne pot aduce profit.

Avem si Mondialul de Handbal masculin.  Ne apropiem de finalul primei faze a competitiei,  iar inclestarile devin din ce in ce mai taioase si interesante. Astazi, 6 dueluri!

Comentam impreuna si partidele de fotbal. Sunt programate o multime! Avem meciuri de Championship, liga secunda engleza, dar si in prima liga de fotbal a Scotiei. Tot in Anglia se disputa mansa tur a celei de-a doua seminfinale de Cupa Ligii, Tottenham – Sheffield Utd. Asistam la surprize?
In Cupa Belgiei, astazi aflam 3 dintre semifinaliste. Deja calificata este FC Brugge, dupa victoria cu 3-2 repurtata aseara, acasa, contra lui Mechelen.

Cupa Ligii Frantei propune in aceasta seara, cateva dintre derby-urile 16-milor de finala. Se remarca infruntarea PSG – Brodeaux.

Duelurile Fiorentina – Atalanta si Inter – Sampdoria ne vor da alte doua trupe calificate in sferturile Cupei Italiei.

Meciul zilei vine insa din Cupa Regelui Spaniei. Comentam impreuna Barcelona – Atletico Madrid, meci din mansa tur a sferturilor de finala! In urma cu doar 10 zile, tot pe Camp Nou, catalanii au dispus cu 3-1 de madrileni, in disputa contand pentru turul stagiunii de Primera. In aceeasi intrecere se mai joaca astazi Villarreal – Getafe si Malaga – Bilbao.

Avem in vedere si intalnirile din cadrul Cupei Africii. Se joaca Guinea Ecuatoriala – Burkina Faso si Gabon – Congo, primele dueluri din etapa a doua a grupelor.

Comentam impreuna, analizam, tragem cele mai bune concluzii si castigam!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. Eduard-Andrei Collec

    Buna ziua, incerc sa fiu de ajutor 🙂

    Iran-Austria; Iran marcheaza sub 26,5 goluri; cota 1,85
    Slovenia-Brazilia; Brazilia marcheaza sub 28,5 goluri, cota 1,85
    Chile -Belarus; Chile marcheaza sub 25,5 goluri; cota 1,85
    Fiorentina-Atalanta; ambele marcheaza; cota 2,00
    Psg-Bordeaux; ambele marcheaza; cota 2,3

    Mult succes tuturor 🙂

Lasa un comentariu