Comentam impreuna meciurile zilei: Ce va face Steaua la Aalborg?

comentam impreunaComentam impreuna! Pentru cei mai multi dintre microbistii din Romania, meciul etapei a 5-a de Europa League este Aalborg – Steaua. Cu un succes, trupa ros-albastra isi parafeaza o noua calificare in primavara europeana si ramane in cursa pentru castigarea grupei.

O remiza complica destul de mult calculele, in condiitile in care Steaua are meci greu in runda finala, acasa, cu Dinamo Kiev. In aceeasi etapa,  Aalborg joaca pe terenul lui Rio Ave, formatie care nu va mai avea probabil sanse de calificare. Evident, un nedorit esec, ar indeparta-o pe Steaua de obiectivul european stabilit.

Comentam impreuna si pe marginea meciului Astra-Dinamo Zagreb. Giurgiuvenii au iesit din cursa calificarii, dar un succes diseara ar aduce puncte importante coeficientului de tara. O victorie ar reprezenta pentru Budescu si compania o dulce razbunare, dupa infrangerea drastica din tur, scor 1-5. Acesta a fost de altfel unicul succes din grupa al croatilor. La 5 puncte de locul secund, Dinamo Zagreb nu mai are decat sanse teoretice de calificare.

Care sunt ponturile voastre? Comentam, analizam  si tragem cele mai bune concluzii!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 27

  1. andy

    Cel putin gol marcat de Aalborg daca nu chiar victoria nordicilor . Sa fim seriosi acel 6-0 a fost apa de ploaie , pana la gol si eliminarea din tur , ei au fost peste steaua dupa care le-a „Cazut in picioare” cum se spune .

    1 cu dnb pariul meu

    1. Ionut P.

      Eu pe Aalborg ii vad o echipa slaba care in meciul cu Steaua au avut cateva ocazii la niste greseli din apararea Stelei. In rest n-au aratat nimic. Chiar daca Aalborg merge bine pe teren propriu, eu cred ca Steaua nu va pierde, ba mai mult, poate castiga meciul. Vom vedea 🙂

    1. boby m.

      2.Inter-Dnepr
      Inter cu un egal ,cu un punct sunt matematic calificati in primaravara EL,in sezonul asta european inter nu a rupt plasele adverse(decit in calificari cu islandezi Stjarnan scor 6-0,general 9-0),in grupe din 4 meciuri a dat doar 4 goluri,tinind cont ca in campionat au o deplasare grea si vor fii cu gindul la acel meci,Roma-Inter,ma gindesc ca si acest meci va fi cam tot prin zona de under 2,5(cota 1,7) sau mai sigur 3,5(cota 1,21)
      deci ma gindesc la un scor de 1-0 sau 0-0 …bafta

      1. boby m.

        3.un meci foarte interesant mi se pare St.Etienne – Karabakh Agdam
        St.Etienne are in grupe 4 egaluri din 4 meciuri ,are 3 scorui albe de 0-0 si un 1-1 cu Inter,cea ce ma duce cu gindul ca EL nu e prima optiune ptr francezi, duminica St.Etienne(locul 6 in LIGUE 1) primeste vizita lui Lyon(locul 3) inca nu stiu ce echipa trimit francezi in teren dar ma gindesc ca meciul asta va fi de under 2,5
        sau suplimentar as merge la o bomba 0-1 sau X2 ptr oaspeti,asta gindindu-ma la investiile din azerbaijan din ultimi ani….

  2. iBRA

    Dupa o seara cel putin ciudata, in care golurile n-au curs asa cum ne asteptam, a trebuit sa ma multumesc cu cota de 2,60 prinsa in NBA. Azi ma astept la mai multe surprize, dar incercam:

    #fotbal
    Celtic – Salzburg, GG3+ @ 1,70 superbet
    Aalborg – Steaua, 1X @ 1,62 superbet
    Feyenoord – Sevilla, GG @ 1,70 superbet
    Rijeka – Standard, Rijeka marcheaza peste1,5 @ 2,15 superbet
    Wolfsburg – Everton, Wolfsburg marcheaza peste1,5 @ 1,80 publicbet
    Slovan – Young Boys, YBB castiga si marcheaza peste1,5 @ 1,80 publicbet

    #handbal
    Norvegia – Danemarca F, peste24,5 goluri prima repriza @ 1,75 superbet
    #hochei
    Lillehammer – Stavanger, CM2 @ 1,50 / peste5,5 goluri @ 1,75 publicbet
    #baschet
    Maccabi – TSKA, 2&peste157,5 @ 2,90 superbet
    Real – Unics, peste156,5 @ 1,85 publicbet
    Laboral – Olympiakos, 2 @ 1,60 publicbet

    Un bilet:
    GG Celtic, gol Rijeka, gol Feyenoord, X2 Dinamo Z, 1-4 goluri la Steaua, 1-4 goluri la Napoli, V1 Wolfsburg, peste153,5 Maccabi @ 9,03 superbet

    Bafta pariori!

  3. Post
    Author
    Sabin Pirvan

    Marius Paun, ne propune pentru astazi:

    Trabzon-Metalist K
    1(1.40); gazdele marcheaza minim 2 goluri si castiga (1.80)

    Tottenham-Partizan B
    -1 (1.65); gazdele marcheaza minim 2 goluri si castiga (1.42)

    Din.Kiev-Rio Ave
    gazdele marcheaza minim 2 goluri si castiga (1.60)

    Slovan B.-Young Boys
    2 (1.55); oaspetii marcheaza min 2 goluri si castiga (1.80)

    Zurich-Apollon L.
    gazdele marcheaza min 2 si castiga (1.65)

    Aalborg -Steaua B
    over 2,5 (1.90); gazdele marcheaza minim 2 goluri (2.65)
    Keseru marcheaza

    Sa avem bafta !!!!!

  4. Rheea

    Crvena Zvezda – Neptunas Klaipeda
    Baschet, Euroliga
    27.11.2014, 20:00

    E cunoscut faptul ca in Pionir Arena atmosfera e greu suportabila pentru oaspeti. In acest sezon de Euroliga, in cele 3 partide sustinute in aceasta sala sarbii nu au primit mai mult de 68 de puncte.
    Lituanienii de la Neptunas au evolutii total diferite pe teren propriu fata de cele disputate in deplasare. In cele doua deplasari avute in Euroliga au reusit sa inscrie 68 de puncte la Istanbul cu Galatasaray si 69 in Spania la Laboral. Intre aceste doua deplasari s-a infiltrat si o partida din liga lituaniana in care a reusit doar 48 de puncte la Zalgiris Kaunas.
    Prevad o victorie facila a gazdelor si nu cred ca vom avea parte de un final echilibrat marcat de un carusel de faulturi si aruncari libere care sa creasca procentajul oaspetilor.

    Pariu: Neptunas Klaipeda UNDER 73.5 @1.85 WilliamHill

    Bafta!

  5. un parior

    Va salut. Imi cer scuze pt nereusitele de aseara. Doar cornerele pe Olympiakos au iesit. Nu stiu de cand s-a cumintit in halul asta Ludogorets. Am ramas masca! Am pierdut la fel si cand au jucat meciul trecut cu Basel, dar tot nu m-am invatat minte :D. Asta e!
    Pe azi vad lejer gol Panatinaikos la rusi :D. Cota: 1,57 la agentia portocalie!

  6. Maricela *

    Bilet :

    Fotbal / UEFA Europa League Grupa I
    20:00 – Slovan B.-Young Boys >>> Victorie Young Boys; cota : 1.55
    Fotbal / UEFA Europa League Grupa L
    20:00 – Trabzon-Metalist K. >>> Victorie Trabzonspor ; cota : 1.40
    Fotbal / UEFA Europa League Grupa C
    22:05 – Tottenham – Partizan Belgrad >>> Tottenham conduce la pauză; cota :1.35
    Fotbal / UEFA Europa League Grupa F
    22:05 – Saint-Etienne – Qarabağ >>> Victorie Saint-Etienne ; cota : 1.40
    Cota totala : 4.10 Public Bet

  7. un parior

    Pt azi postez doar 3 pronosticuri:
    Aalborg -Steaua. Peste 4,5 galbene. Cota: 1,85
    @Pariul zilei pt mine! Arbitrul intalnirii este neamtul Felix Zwayer care acorda galbene cu usurinta. http://ro.soccerway.com/referees/felix-zwayer/48802/
    Tinand cont de miza partidei, cred ca vom avea dueluri incrancenate soldate cu cartonase galbene si de o parte si de alta. Steaua ia minim 3 cartonase galbene in deplasare de obicei, in duelurile UCL.

    Astra – Dinamo Zagreb. Peste 2,5 goluri. Cota: 1,75
    @Ca alteranativa de pariu la acest meci: Astra peste 4,5 cornere! Cota: 1,80. Este chiar un pariu de luat in seama!

    Dinamo Moskova – Panathinaikos. Gol Panathinaikos. Cota: 1,57
    @ Incerc aici o mini-surpriza. Nu neg ca rusii nu pot sa castige aceasta partida, insa prea mult se merge pe gazde. Gol marcat de greci pare un pariu excelent.

    Daca imi mai vin idei pe parcursul zilei, o sa revin! Bafta!

  8. Colchonero

    Futsal Spania-Liga Nacional
    Barcelona – Santiago Futsal
    Catalanii ameninta serios in acest an suprematia Inter Movistar iar pana la întâlnirea directa nu isi permite nici un pas gresit. In aceasta seara Barcelona primeste replica modestei Santiago Futsal, formatie ce are ca unic obiectiv evitarea retrogradarii. In mod normal nu se pune decat problema diferentei la care se vor impune catalanii. Acestia au castigat saptamana trecuta grupa din care au facut parte in Turul de Elita al Cupei UEFA si este posibil sa nu se afle in deplinatatea fortelor fizice. De aceea aleg pariul Barcelona conduce la o diferenta de minim doua goluri in prima repriza in detrimentul unui handicap -3.5 la final. Argumentul principal ar fi ca este posibil ca barcelonezii sa forteze in prima repriza pt a-si asigura un avantaj linistitor pe final când foarte probabil isi va odihni jucatorii de baza. Ambele pariuri au cota de 1.83 dar prefer handicap -1.5 Barcelona pentru prima repriza.

Lasa un comentariu