CONCURS – FAZA GRUPELOR, RUNDA A 3-A> Se posteaza doar pe site!

pariuri1x2 concursulConcurs -FAZA GRUPELOR, ETAPA A 3-A. Inainte de a va posta ideile de pariuri, IN COMENTARIILE ACESTEI STIRI, va rugam sa recititi cu atentie regulamentul. Succes!

 

 

 

REGULAMENT 

Regulile impuse:

1. Concursul SE VA DESFASURA PE SITE-UL Pariuri1x2.ro. Postarile de pe Facebook nu vor fi luate in considerare. Ponturile vor fi adaugate in fiecare zi la postarea dedicata de pe site. Postarile se vor face individual!

2. Cota minima a pontului va fi de 1.80, cu specificarea casei de pariuri. Pentru cote, se vor folosi urmatorii bookmakeri online (bet365,WilliamHill si Unibet) si bookmakeri offline (Publicbet,Casa Pariurilor,Betcafe Arena si SuperBet). Orice alt bookmaker in afara de cei mentionati, duce la anularea pontului respectiv si descalificarea participantului.

3. Pontul va fi INSOTIT DE O SCURTA AVANCRONICA in care se vor prezenta motivele alegerii respectivului pariu.
Ponturile vor fi prezentate cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului! Pariurile vor fi postate intre orele 09:00 – 18:00, sub forma (atentie!!!):

Numele participantului
Gazde – Oaspeti
Pont:
Ora de start:
Cota: Bookmaker:
Avancronica:

4. (ATENTIE!!!) Fiecare participant va distribui obligatoriu pe pagina proprie de Facebook, linkul unei stiri postate pe site-ul pariuri1x2.ro. Echipa noastra va verifica daca postarea a fost realizata. In cazul in care se va constata lipsa postarii, PARTICIPANTUL VA FI DESCALIFICAT!
—————
Participantii – 25 la numar – vor fi impartiti in 4 grupe: 3 a cate 6, una de 7. Primii 4 din fiecare grupa se vor califica mai departe in faza optimilor de finala, apoi sferturi si tot asa pana in finala.

GRUPE
GRUPELE —– Perioada: VINERI 3 aprilie -> MARTI 7 aprilie – 5 etape (5 ponturi obligatorii).
!!! Departajarea in grupe se va face mai intai prin numarul de ponturi castigate. La egalitate, castig de cauza vor avea ultimele 2 cote castigatoare oferite de participantii aflati la egalitate. In cazul in care meciul este amanat sau interupt, pariul va fi validat cu miza returnata. Un pont cu miza returnata va bate un pont pierdut !!!

OPTIMILE in care se calfica primii 4 din fiecare grupa ——- TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 16 CONCURENTI = 8 meciuri “tur-retur” – JOI 9 aprilie – VINERI 10 aprilie – (2 ponturi obligatorii de participant).

(Pauza de Paste)

SFERTURI – MIERCURI 15 aprilie – JOI 16 aprilie – TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 8 CONCURENTI = 4 meciuri “tur-retur” – (2 ponturi obligatorii de participant).

SEMIFINALE – VINERI 17 aprilie – SAMBATA 18 aprilie – TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 4 CONCURENTI = 2 meciuri “tur-retur” – (2 ponturi obligatorii de participant).

FINALA – MARTI 21 aprilie – MIERCURI 22 aprilie = 2 meciuri tur-retur (2 ponturi obligatorii de participant)

In fazele eliminatorii, departajarea se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ponturile oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul obtinut.
———————————————————————————

Premii

Castigatorul va intra in posesia premiului de 120 ron (cu tot cu eventualele taxe). De asemenea , castigatorul va deveni, timp de o zi, seful redactiei pariuri1x2.ro. In acea zi, castigatorul va hotara ponturile care vor fi prezentate pe site si facebook. La alegere, castigatorul poate deveni membru cu drepturi depline al redactiei noastre.

Va rugam sa tineti si un bilant propriu al ponturilor. SUCCES!!!!!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 19

  1. Iulian Cristea

    Cristea Ion Iulian
    N.Djokovic·A.Murray
    05 Apr 2015, 20:00
    Pont: 2-0
    Cota: 1.80 (Superbet)

    Finala turneului ATP de la Miami se va disputa asta seara de la ora 20:00 putand fi urmarita in direct pe Digi Sport, si va opune fata in fata numerele 1 respectiv 4 mondial. Head-to-head-ul este destul de direct iar faptul ca Murray nu l-a mai invins pe Nole intr-un turneu Masters din 2011 de la Cincinnati, ma face sa-l dau pe Nole victorios si asta seara. Sincer nu-l vad capabil pe scotian in a-i smulge vreun set lui Nole.

  2. Novak Csaba

    Numele: Novak Csaba
    CSM Cetate Devatrans-CSM Ploiesti
    Pont: TG2(50.5)
    Ora de start: 18:00
    Cota: 1.85, Superbet
    Se intalnesc echipele aflate pe locul 11 respectiv 8,dar cu diferite obiective. Deva lupta pt a prinde un loc cat mai bun in play-out, iar Ploiestiul are nevoie minim 1 punct pentru a fi sigur de locul 8 ce duce in play-off! In tur Ploiestenii sau impus cu 28-23, pretind ca o sa fie un meci mai echilibrat la scor si cred ca se vor depasii pragul de 50 goluri.

  3. Vasile Bogdan

    Vasile Bogdan
    Hertha Berlin – Paderborn
    Pont: 1
    Ora: 18:30
    Cota: 1.95 (Bet365)

    Paderborn a inceput actualul sezon printr-o serie de rezultate surprinzatoare si ocupa un loc fruntas in Bundesliga. Se anunta revelatia campionatului, dar incet incet si-a aratat adevarata valoare, ajungand in subsolul clasamentului.
    Hertha are nevoie de puncte ca de aer pentru a scapa de emotile retrogradarii.

  4. boboc andi

    Boboc Andi;Ergotelis-Panthrakikos;pont psf 2;cota 1.86;ora17.15 public bet.Argument:Ergotelis mai are doar sanse teoretice sa mai scape de la retrogradare in acest sezon aflandu-se la 9 pucte in spatele primei echipe salvate.oaspetii se afla si ei in lupta pentru salvarea de la retrogradare si cred ca au sanse sa se salveze.merg pe o victorie a lor la pauza sau la final.

  5. Moldovanu Maricela

    Moldovanu Maricela

    Tenis / ATP Miami

    Djokovic N – Murray A
    Pont: scor corect 2:0
    Ora: 20:00
    Cota : 1,85
    Public bet !!! 🙂

    Acest pariu se bazează în principal pe meciurile directe disputate la nivel Masters. Nole l-a învins pe scoţian în ultimele cinci meciuri la acest nivel, iar patru din aceste victorii s-au produs cu acoperirea acestui handicap de game-uri. Murray are în ultimele 52 de săptămâni un bilanț de 2-11 victorii la jucători de Top 5 (acele două victorii au fost obţinute în faţa lui David Ferrer). În această perioadă a reușit să câștige doar 66,6% din mingile primul serviciu câștigat si 39,1% din al doilea. Nole are un bilanț pozitiv 9-4 (a pierdut doar la Federer de trei ori și la Nadal la Roland Garros). El a reușit să câștige 71,1% pe primul și 55,8% pe al doilea.

  6. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul

    Meci:Hertha B.- Padeborn
    Pont: 1
    Ora:18.30
    Cota: 2.00 Bookmaker: BetCafeArena

    Padeborn, oaspeții de astăzi vin după o serie de rezultate foarte slabe care îi menține la doar 1 punct distanta de ultimul loc din Bundesliga.
    În schimb gazdele,Hertha BSC vin după 5 meciuri în care au avut o singura înfrângere iar cu o victorie în meciul de azi ar s-ar putea îndepărta la 7 puncte pe primul loc din zona retrogradării.
    Mizam pe dorma buna a gazdelor,dorința acestora de a se salva și pe forma slaba a oaspeților.

    Succes.

  7. Gabi Symy

    Gabi Symy
    Burnley Tottenham
    Pont 2 solist
    Cota 2,15 la bet365
    Ora 15:30
    Avancronica:Cred ca cei de la Tottenham vor reusi sa castige la Burnelz o formatia care nu se descurca foarte bine fiind penultima clasata in Premier League.De asemena cei de la Tottenham se pot baza pe majoritatea jucatorilor lipsid doar Soldado.In atac cu Kane,Eriksen,Lamela,Chadli,Townsted etc cred ca cei de la Tottenahm vor castiga meciul plus ca au mare nevoie de 3 puncte daca vor sa se apropie pe UCL.

  8. Andrei

    Andrei

    Bursaspor – Galatasaray – K.Karabukspor
    pont:ambele echipe marcheaza
    cota:1,85, Bookmaker SuperBet
    ora:16:00

    La meciul acest merg pe statistica,in campionat in ultimele 5 meciuri de 4 ori a facut GG,Karabukspor in ultimele 5 meciuri a facut de 5 ori GG.In ultimele 3 confruntari directe a fost GG.Asta spune tot,succes !

  9. Andrei Ionut

    Andrei Ionut
    Burnley – Tottenham
    Pont: Tottenham marcheaza peste 1.5 goluri in meci
    Ora: 15:30
    Cota: 2.00 (SuperBet)

    Avancronica:Burnley și Tottenham se vor întâlni în această după-amiază, cu începere de la ora 15:30, într-o partidă ce se desfășoară în cadrul etapei cu numărul 31 din Premier League. Cele două formații au obiective diferite pentru finalul acestei ediții de campionat și țintesc toate cele trei puncte puse în joc. Spurs pornesc cu prima șansă la victorie, însă nu vor avea o misiune ușoară, în special datorită faptului că joacă în deplasare. În turul de pe White Hart Lane trupa lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 2-1.
    Tottenham poate profita la maxim de înfrângerile suferite de Liverpool și Southampton, iar în cazul unei victorii ar urca până pe locul cinci. Momentan se clasează pe poziția a șaptea, având acumulate 52 de puncte. Aceasta vine după o victorie obținută destul de greu în fața lui Leicester, formație clasată pe ultimul loc în Premier League.

  10. Doryan Victor

    Doryan Victor
    Gaz Metan-Steaua
    Steaua castiga si marcheaza minim 2 goluri in meci
    20:30
    2,22
    Publicbet
    Steaua vine dupa un joc excelent practicat in fata celor de la Petrolul din semifinala cupei Romaniei invingand cu un categoric 3-1 si calificandu-se in finala cupei Romaniei cu scorul general 4-2. Azi se deplaseaza pe terenul celor de la Medias,o echipa modesta a clasamentului. Desi,ia pus mai mereu probleme Stelei,eu cred ca azi Steaua va invinge si va marca de cel putin 2 ori si va reface diferenta de 7 puncte fata de Tg. Mures.

  11. Carstea Rafael Ionut

    Carstea Rafael Ionut
    Ulm·Bayern
    Pont:TP2-peste 170.5 puncte(in meci,se inscriu mai multe puncte decat numarul specificat)
    Ora:16:00
    Cota: 1.85(Superbet)
    Astazi se intalnesc cele mai ofensive echipe ale campionatului german de baschet,Bayern avand o medie de 91 puncte inscrise per meci,dar nici Ulm nu este mai prejos avand o medie de 85 puncte marcate in meci .Astfel ne asteapta un meci deschiz oricarui rezultat pontul de TP2 fiind realizabil.

  12. Adrian Nicolae

    Adrian Nicolae
    Hertha·Paderborn
    Ora 18.30
    Pont x2
    Cota 1.81(superbet)
    Avancronica:Va fi un meci deschis intre doua echipe care au nevoie de puncte.2 victorii Herta,2 victorii Paderborn si un egal.Paderborn dupa nenumarate esecuri ar trebui sa isi mai aduca cel putin inca un punct in totalul punctelor sale din clasament.Cred ca un x2 merge de minune la acest meci

  13. cristian bojan

    Marseille-PSG ora 22.00 Pont ambele marcheaza si peste 2,5 goluri cota 2,12 ( Publicbet ) Marselle media 3,03 goluri/meci – PSG 2,76 Marselle acasa media 2,86 PSG deplasare media 2,6 IN ULTIMELE 2 INTALNIRI DIRECTE LA MARSEILLE PONTUL ERA CASTIGATOR

  14. Raul Rusescu

    Sunderland-Newcastle
    Pont: x pauza
    Ora: 18:00
    Cota : 2,05 bookmaker:bet365
    Avancronica : In acest meci se intalnem doua echipe care nu au marcat in acest campionat foarte multe goluri. Sunderland se zbate sa scape de retrogradare iar Newcastle pare a fi scapata de la lupta de la retrogradare. Mizez pe goluri putine si de accea am alex x la pauza.

  15. Ada Mateescu

    WTA dublu Miami Finala ora 21:30

    Hingis/Mirza – Makarova/Vesnina, games handicap (-2,5), cota 1,82, Unibet

    Avancronica
    In finala de dublu fete de la Miami sansele inclina spre cuplul format din fosta mare campioana Martina Hingis si indianca Sania Mirza. Cele doua formeaza un cuplu impresionant, indianca fiind specialista in aceasta proba si avand multiple trofee castigate, iar Martina ramane aceeasi campioana cu o mare dorinta de a obtine noi trofee chiar si in proba de dublu. Palmaresul cuplului elvetiano-indian fara infrangere din acest an (9 victorii din 9 dispute) ma face sa cred ca pariul hcp la gheme de 2,5 va fi acoperit si vor realiza dubla Indian Wells + Miami dupa ce le vor invinge din nou pe puternicele Makarova/Vesnina dupa ce le-au administrat un sec 6-3 6-4 si acum 2 saptamani in finala turneului californian.

  16. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin

    Marseille-PSG
    Pont:2
    Ora:22:00
    Cota:2,10(PublicBet)

    O vad clar favorita pe PSG,au un lot mult mai valoros decat gazdele.Marseille are un lot bun,dar nu sunt constanti in joc.Daca oaspetii isi fac jocul, o sa vedem o victorie lejera,posibil si un over.

  17. Catalin Magher

    Catalin Magher
    Celta Vigo – Barcelona
    Neymar marcheaza oricand
    Ora de start:22h00
    Cota: 2.1, Bet365
    Barcelona, cu Messi incert, este obligata sa se bazeze pe serviciile lui Neymar si Suarez. Cred ca ambii vor marca.

  18. Sergiu Mihai

    Sergiu Mihai
    Marseille-PSG
    Pont: mai multe goluri a doua repriza
    Ora:22:00
    Cota:2,10
    Bookmaker: Betcafe Arena

    In derby-ul etapei din Ligue 1 prevad un meci echilibrat , intre doua echipe bune , care in opinia mea vor incepe meciul prudent si nu se vor arunca din prima repriza in atac . O infrangere pentru oricare dintre echipe poate diminua serios sansele la titlu , dar nici un rezultat la egalitate s-ar putea sa nu multumeasca pe nimeni . Prevad un 0-0 la pauza urmat de o adoua repriza mai deschisa , in care echipele pot risca mai mult si in care sa se „deschida” .

Lasa un comentariu