CONCURS!!! OPTIMI, MECIUL 2 – Rezultate de ieri, regulament >

pariuri1x2 concursulCONCURS!!!! Continuam concursul nostru, cu mansa secunda a optimilor. Mai jos aveti rezultatele dupa primele jocuri:

– in asteptare – Ada si Maricela au propus ponturi la un meci de tenis, Jankovic J – Kovinic D, care se va juca de la ora 2 dimineata.

– Novak Csaba a propus un pariu la meciul Romania u18 – Danemarca u18, dar nu a precizat sportul. Asteptam sa ne dea confirmarea.

Rezultatele primei mansa (0 = pont necastigator, 1 = pont corect)

* ANDREI 0 vs GABY SIMI 1
* TOMNIUC FLORIN 2 vs ANDREI IONUT 0
* ADA MATEESCU  1.5 vs MAGHER CATALIN 1
* MOLDOVANU MARICELA 1.5 vs VASILE BOGDAN 1
* BOBOC ANDI 1 (cote 2.00 nec., 2.4 castig.) vs NOVAK CSABA 1 ( cote 2.50 n, 1.9 c)
* DORYAN VICTOR 1 vs RAUL PRODANESCU 2
* RAUL RUSESCU 1 vs IONUT CARSTEA 2
* CRISTEA IULIAN 2 vs SERGIU MIHAI 0

S-a produs o modificare in ceea ce priveste departajarea, la egalitate de ponturi. Nu am luat in calcul situatia in care adversarii dau ambele ponturi incorecte.

 Departajarea se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ambele ponturi oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul net obtinut.
* La egalitate de ponturi incorecte, concurentii aflati la egalitate vor da o runda de baraj: un meci – un pont. Castigator va fi cel care va avea pontul corect sau cel corect cu cota mai mare. Daca ambele sunt din nou incorecte se va trage la sorti.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Comments 21

  1. Novak Csaba

    Novak Csaba
    Fiat Autobergamo Deva-Muncitorul Resita(futsal)
    Pont : TG1 (9.5) nu se va marca mai mult de 9 goluri
    Ora de start : 18:00
    Cota : 1.90 , Superbet
    Deva trebuie sa-si apare titlul obtinut anul trecut,in primul meci din play-off Deva a castigat in deplasare 4-6,si nu vad cum poate sa piarda Deva in fata suporterilor.

  2. Andrei

    Andrei

    Perth Glory – Sydney FC
    pont : GG3+
    ora de start : 14:45
    cota: 1:95
    BookMaker SuperBet

    In ultimele 4 intariri au atins norma de GG3+.in campionat ambele echipe marcheaza,dar si primesc,ma astept si astazi sa castigam pariul.

  3. Sergiu Mihai

    Sergiu Mihai

    Hannover 96 – Hertha Berlin
    21:30
    p2.5 goluri
    cota 2.25
    Bet365

    Etapa din Bundesliga incepe cu un meci intre doua echipe ale caror aparare nu da garantii deloc . Ambele cu cate 44 de goluri primite se afla pe locul 5 in topul defensivelor slabe in acest sezon . Cu un atac decent al ambelor echipe ma astept sa vad un meci deschis cu multe goluri , mai ales ca gazdele trebuie neaparat sa castige , fiind prima deasupra locului care duce la barajul de mentinere , dar nici Hertha inca nu este destul de linistita avand doar 4 puncte avans .

  4. iulian cristea

    Cristea Ion Iulian
    U. Cluj – CFR Cluj
    10 Apr 2015, 20:00
    Pont: 0-0 Scor corect la pauza
    Cota: 2.50 (Bet365)

    Cele doua combatante de astazi, s-au intalnit recent in semifinalele Cupei Romaniei si am avut senzatia ca daca ar fi jucat la infinit, tot nu s-ar fi marcat. Dei nici un meci nu seamana cu altul, iar abordarea meciurilor de cupa are o alta strategie fata de cele din campionat, evolutiile recente ale celor doua mari rivale imi dau senzatia ca partida de asta seara va semana in mare parte cu desfasurarea celei din cupa. Cum rezultatul de egalitate nu ajuta niciuna, sunt sanse mari ca pauza sa consfinteasca o remiza alba, pentru ca in repriza secunda sa se incerce desprinderea.

  5. Carstea Ionut

    Carstea Ionut
    Newcastle-Leeds
    Pont: TP2-peste 155.5 puncte(in meci,se inscriu mai multe puncte decat numarul specificat)
    Ora de start:21:30
    Cota:1.85(Superbet)
    Meciul de azi le pune fata in fata pe liderul la zi al campionatului de baschet BBL,Newcastle si locul 11,Leeds.In meciurile directe gazdele de astazi s-au impus extrem de clar la diferenta de peste 30 de puncte,astfel ca mizez pe un rezultat extrem de clar ,Newcastle impunandu-se la un scor confortabi,tp2 fiind realizabil.

  6. Boboc Andi

    Boboc Andi;Tours-Laval pont 1 ora de start 21.00 cota 2.00 public bet.Avancronica:meci foarte important pentru tours care se afla in lupta pentru salvarea de la retrogradare.Echipa se afla pe ultimul loc retrogradabil la doar 2 puncte de prima echipa salvata in timp ce laval se afla pe un linistitor loc 10.Merg pe o victorie a gazdelor.

  7. Catalin Magher

    Brighton vs Bournemouth
    Bournemouth castiga
    Ora de start:21h45
    Cota: 1.85, Bet365
    Echipa oaspete, pe locul 1, incearca sa promoveze si matematic in fata unei echipe de pe locul 19 care e la 9 puncte de zona retrogradabila.
    In mod normal ar trebui sa asistam la o victorie a echipei oaspete.

  8. Vasile Bogdan

    Vasile Bogdan

    PSV-Zwolle
    Pont: 3-5 goluri
    Ora: 21:00
    Cota: 1.80
    PublicBet

    In ultimele cinci meciuri dintre cele doua echipe avem cate 2 victorii de fiecare parte iar in tur Zwolle s-a impus cu 3-1.Interesant este ca in cele 5 partide am avut mereu parte de goluri unde s-au inscris in medie 3.2 pe meci. Cred ca vom avea parte de un meci deschis unde sunt sanse mari ca Zwolle sa marcheze.

  9. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul

    Meci: Sochaux-Creteil

    Pont: 1 & TG2+

    Ora: 21.00

    Cota: 2.20 Bookmaker: BetCafeArena

    Avancronica: Un meci din Liga 2 franceza, dificil dar in care cred ca gazdele au prima sansa tinand cont de faptul ca inca au posibilitatea de a se clasa pe un loc care permite promovarea in Liga 1, fiind doar la 4 puncte distanta de primul loc ce permite acest lucru.

    Creteil o echipa imprevizibia cred ca astazi pleaca cu sansa a 2-a dar totusi ma astept sa marcheze.

    Succes.

    1. Valentin Andrei

      Eu merg pe mâna celor de la „U”! Cred că TOŢI clujenii vor o echipă de „A”. O ştire care-mi întăreşte convingerea spune că, după succesul gazdelor de azi din semifinala Cupei, Clujul va avea DOUĂ galerii la finala cu Steaua. Cred că asta spune tot. În plus, CFR-ul, dacă e să rămână în „A” (adică dacă i se dau punctele înapoi), o va face şi fără cele trei puncte de azi.

  10. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin

    A. Lustenau-Kapfenberg
    Pont:GG3+
    Ora:19:30
    Cota:1,95(PublicBet)

    In liga secunda din Austria stie toata lumea ca se inscriu multe goluri.Ar fi ceva normal un gg3+.Se joaca un fotbal deschis,se inscriu goluri multe si ma astept la cel putin 3 goluri,evident,ambele echipe marcand.

  11. Doryan Victor

    Doryan Victor
    Galway·Sligo R.
    Pont-h2(1.5)
    Ora de start:21:45
    Cota:3.40(Superbet)
    Astazi de la orele 21:45 se intalnesc 2 din cele mai slabe echipe ale inceputului ligii irlandeze de fotbal .Dupa infrangerea surpriza din ultima etapa de pe teren propriu,Sligo incearca sa spele rusinea cu nou promovata ,Galway avand experienta si valoarea lotului de partea ei.Chiar daca locul ocupat in acest moment este unul rusinos,Sligo are puterea sa o invinga la cel putin 2 goluri diferenta.

  12. Moldovanu Maricela

    Moldovanu Maricela

    Tenis / WTA Katowice
    Radwanska A – Koukalova K.
    Pont :Sub 19.5 game-uri
    Ora : 21:45
    Cota : 1,80
    Public Bet !!! 🙂

    Pe lângă faptul că poloneza a pierdut doar patru game-uri în partida cu Mestach și alte patru cu Wickmayer, aceasta o conduce pe Koukalova cu 4-0 în cadrul meciurilor directe, în 3 dintre ele nefiind atins pragul de 18 game-uri. Suportul fanilor, forma bună și statutul de favorită a turneului sunt argumente pro-Radwanska, astfel că ne așteptăm la o nouă victorie categorică a acesteia.

  13. Gabi Symy

    Gabi Symy Caen-Monaco 2 solist cota 2,25 bet365 ora 21:30.Avancronica:Cred ca cei de la Monaco se vor impune.Se descurca destul de bine in deplasare si au mare nevoie de 3 puncte dacă vor sa prinda locurile de UCL.

  14. Valentin Andrei

    Eu merg pe mâna celor de la „U”! Cred că TOŢI clujenii vor o echipă de „A”. O ştire care-mi întăreşte convingerea spune că, după succesul gazdelor de azi din semifinala Cupei, Clujul va avea DOUĂ galerii la finala cu Steaua. Cred că asta spune tot. În plus, CFR-ul, dacă e să rămână în „A” (adică dacă i se dau punctele înapoi), o va face şi fără cele trei puncte de azi.

  15. Ada Mateescu

    Ada Mateescu

    Sochaux – Creteil ora 21:00, Pont: se inscriu mai multe goluri in repriza a doua, cota 2.15, Superbet

    Avancronica: Va fi un meci cu putine goluri si cu posibil 0-0 la pauza specific diviziei a 2-a franceze. Probabil in repriza a doua balanta se va inclina in favoarea gazdelor care sunt aproape de promovare in timp ce oaspetii si-au cam indeplinit obiectivul. Foarte multe absente la Creteil, in special in atac.

Lasa un comentariu