Concurs SEMIFINALE: Azi sunt primele meciuri!!! Partide – regulament!

concurs_56107600Concurs!!! Competitia de pariuri organizata de UPZ si pariuri1x2.ro propune astazi primele meciuri din smifinale. SUCCES, PARIOR!

 

 

 

 

Semifinalele se vor desfasura SAMBATA 18 APRILIE – DUMINICA 19 APRILIE. Partidele sunt >>>>

TOMNIUC FLORIN 0 – ADA MATEESCU 1

RAUL PRODANESCU 0 – CRISTEA IULIAN 0

Reamintim regulamentul:

1. Concursul SE VA DESFASURA PE SITE-UL Pariuri1x2.ro. Postarile de pe Facebook nu vor fi luate in considerare. Ponturile vor fi adaugate in fiecare zi la postarea dedicata de pe site. Postarile se vor face individual!

2. Cota minima a pontului va fi de 1.80, cu specificarea casei de pariuri. Pentru cote, se vor folosi urmatorii bookmakeri online (bet365,WilliamHill si Unibet) si bookmakeri offline (Publicbet,Casa Pariurilor,Betcafe Arena si SuperBet). Orice alt bookmaker in afara de cei mentionati, duce la anularea pontului respectiv si descalificarea participantului.

3. Pontul va fi INSOTIT DE O SCURTA AVANCRONICA in care se vor prezenta motivele alegerii respectivului pariu.
Ponturile vor fi prezentate cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului! Pariurile vor fi postate intre orele 09:00 – 18:00, sub forma (atentie!!!):

Numele participantului
Gazde – Oaspeti
Pont:
Ora de start:
Cota: Bookmaker:
Avancronica:

4. (ATENTIE!!!) Fiecare participant va distribui obligatoriu pe pagina proprie de Facebook, linkul unei stiri postate pe site-ul pariuri1x2.ro. Echipa noastra va verifica daca postarea a fost realizata. In cazul in care se va constata lipsa postarii, PARTICIPANTUL VA FI DESCALIFICAT!

 Departajarea in concurs se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ambele ponturi oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul net obtinut.
* La egalitate de ponturi incorecte, concurentii aflati la egalitate vor da o runda de baraj: un meci – un pont. Castigator va fi cel care va avea pontul corect sau cel corect cu cota mai mare. Daca ambele sunt din nou incorecte se va trage la sorti.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 4

  1. iulian cristea

    Cristea Ion Iulian
    Bayer Leverkusen – Hannover
    18 Apr 2015, 16:30
    Pont: 1 & GG
    Cota: 2.75 (Superbet)

    Leverkusen practică un joc extrem de ofensiv acasa, dovada fiind cele 13 goluri reusite in ultimele patru partide. De cealalta parte, Hannover are cinci jocuri cu peste doua goluri din ultimele sase disputate in deplasare. Cum in meciul tur de pe HDI-Arena, gazdele s-au impus cu 3-1 ma astept ca si astazi sa asistam la un duel de goluri de ambele parti, un recital fotbalistic in care Leverkusen va fi vioara intai si nu cred ca-si permit luxul de a da cu piciorul celor trei puncte puse in joc. Vad o victorie a gazdelor cu goluri de ambele parti.

  2. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin
    Hoffenheim-Bayern
    pont:gg3+
    ora:16:30
    cota:1,88(PublicBet)
    Doua echipe ofensive,ar trebui sa vedem goluri de ambele parti.Se stie forta ofensiva a lui Hoffenheim,atac puternic si jucatori de calitate.Bayern nu are nevoie nici de o prezentare,au atac incredibil.

  3. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul
    Meci:Admira-Altach
    Pont:2
    Ora:19.30
    Cota:3.30 Bookmaker:Bet365

    Am ales sa mizez pe un meci din prima liga din Austria, acolo un se întâlnesc echipa după ultimul loc,Admira și Altach, echipa de pe locul 3.

    Oaspetii in prezent ocupa un loc 3 ce le asigura prezenta in calificarile EL dar, în cazul unei victorii cu ultima clasa și ajutată de un rezultat negativ al celor de la Rapid Viena ar putea sa urce pe locul 2 ce le asigura calificarile pentru CL, o premiera pentru aceasta echipa.
    În afară meciurilor cu favoritele Sturm Graz și Salzburg unde au pierdut clar Altach s-a prezentat foarte bine în toate meciurile, fie acasă sau în deplasare.

    Voi miza pe victoria oaspeților ceea ce este destul de riscant acest lucru fiind observat si din cota pentru victorie: 3.30/Bet365

  4. Ada Mateescu

    Ada Mateescu

    Cracovia Krakow – Pogon Szczecin ora 21:30
    Pogon draw no bet, cota 2.25 la Bet365

    Prima liga din Polonia. Cracovia vine dupa meciuri foarte slabe si pare resemnata ca va juca in play-off pentru retrogradare. Pogon e la doar 2 puncte de un loc ce-i asigura calificarea in play-off pentru titlu. Trebuie sa ne asteptam la un meci dominat de oaspeti, pariul cu returnarea mizei la egal fiind aici cu multe sanse de reusita.

Lasa un comentariu