Concurs – semifinale, mansa retur!

pariuri1x2 concursul concursConcurs!!! AZI AFLAM FINALISTII CONCURSULUI NOSTRU! SUCCES, PARIORI!

 

 

 

 

REZULTATELE DUPA PRIMA MANSA

TOMNIUC FLORIN 1  – ADA MATEESCU 2

RAUL PRODANESCU 0 – CRISTEA IULIAN 0

 

Reamintim regulamentul:

1. Concursul SE VA DESFASURA PE SITE-UL Pariuri1x2.ro. Postarile de pe Facebook nu vor fi luate in considerare. Ponturile vor fi adaugate in fiecare zi la postarea dedicata de pe site. Postarile se vor face individual!

2. Cota minima a pontului va fi de 1.80, cu specificarea casei de pariuri. Pentru cote, se vor folosi urmatorii bookmakeri online (bet365,WilliamHill si Unibet) si bookmakeri offline (Publicbet,Casa Pariurilor,Betcafe Arena si SuperBet). Orice alt bookmaker in afara de cei mentionati, duce la anularea pontului respectiv si descalificarea participantului.

3. Pontul va fi INSOTIT DE O SCURTA AVANCRONICA in care se vor prezenta motivele alegerii respectivului pariu.
Ponturile vor fi prezentate cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului! Pariurile vor fi postate intre orele 09:00 – 18:00, sub forma (atentie!!!):

Numele participantului
Gazde – Oaspeti
Pont:
Ora de start:
Cota: Bookmaker:
Avancronica:

4. (ATENTIE!!!) Fiecare participant va distribui obligatoriu pe pagina proprie de Facebook, linkul unei stiri postate pe site-ul pariuri1x2.ro. Echipa noastra va verifica daca postarea a fost realizata. In cazul in care se va constata lipsa postarii, PARTICIPANTUL VA FI DESCALIFICAT!

 Departajarea in concurs se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ambele ponturi oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul net obtinut.
* La egalitate de ponturi incorecte, concurentii aflati la egalitate vor da o runda de baraj: un meci – un pont. Castigator va fi cel care va avea pontul corect sau cel corect cu cota mai mare. Daca ambele sunt din nou incorecte se va trage la sorti.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 4

  1. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin
    Werder Bremen-Hamburg
    Pont:x/1(pauza/final)
    Ora:16:30
    Cota:4,20(CasaPariurilor)

    Astazi m-am gandit sa risc putin,sunt nevoit.Derby important in Bundesliga,se intalnesc doua echipe de traditie.Sezonul asta ambele echipe dezamagesc,chiar daca au in lot jucatori valorosi.Mizez pe gazde,joaca acasa si cred ca se vor mobiliza sa castige.

  2. Ada Mateescu

    Ada Mateescu

    Santa Fe – Deportivo Cali, ora 1:00
    Deportivo Cali handicap asiatic 0, cota 2,05 la Bet365

    Columbia – Primera A – Apertura. Santa Fe are un program incarcat. Joi au jucat in Chile unde au invins Colo Colo cu 3-0 in Cupa Libertadores. Ca si in Europa, competitia continentala este prioritara si acolo isi folosesc echipa de baza. Acum isi vor odihni marea majoritate a titularilor pentru urmatoarea partida din Libertadores care vine peste 3 zile. Deportivo Cali e doar cu 3 puncte sub Santa Fe in clasament, are motivatie puternica sa ramana in primele 8 si are calitate superioara rezervelor adversarilor. Santa Fe n-au reusit sa-i invinga cu echipa completa in precedentele 5 intalniri directe. Acum le va fi cu atat mai greu, motiv pentru care pariul pe victoria oaspetilor cu miza returnata la egal ar trebui sa fie unul avantajos.

  3. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul
    Meci:Lyon – St.Etienne
    Pont:1 & DG1 2+
    Ora: 22.00
    Cotă:2.30 Bookmaker: BetCafeArena

    Astăzi în prima liga franceza este derby pentru Europa. Lyon are nevoie de o victorie în meciul cu marii rivali de la Etienne pentru a urca din nou pe primul loc pe când Etienne are șansa se a trece peste Monaco și Marseille în clasament urcând pana pe locul 3.

    Trebuie sa ținem cont ca Lyon are un procentaj bun în meciurile de acasă și o medie de goluri bună ceea ce o face sa pornească favorita.

    Cred ca o sa avem parte de o victorie a celor de la Lyon, care pot deveni din nou campioni, însă la un scor strâns gen 2-0 sau 2-1.

    P.S 5 min înainte de final 🙂

  4. iulian cristea

    Cristea Ion Iulian
    Lyon – Saint Etienne
    19 Apr 2015, 22:00
    Pont: 2 – 3 goluri in meci
    Cota: 1.96 (Superbet)

    Etapa cu numărul 33 din Ligue 1 se încheie asta seara cu veritabilul derby dintre Lyon si St. Etienne. Ieri, PSG a reusit sa-si adjudece toate cele trei puncte de pe terenul lui Nice, astfel ca Lyon se vede obligata sa obtina un rezultat pozitiv pentru a putea reveni pe primul loc, aflandu-se la un singur punct in spatele parizienilor. Pe teren propriu, Lyon este extrem de eficienta, reusind sa se impuna in 13 din cele 16 meciuri disputate, marcand de 35 de ori si primind numai 8 goluri. De cealalta parte, „verzii” sunt neanvinsi in Ligue 1 de la jumatatea lui Februarie cand au cedat 0-1 la Bordeaux, iar in meciurile disputate in deplasare au pierdut doar de patru ori. Cum ambele echipe exceleaza la capitolul defensiv, fiecare avand cate 25 goluri primite, intrevad un duel tacticizat, in care nu se va marca decat 2 sau maxim 3 goluri.

Lasa un comentariu