CONCURSUL!! Faza grupelor – ETAPA 2!! Se posteaza doar pe site!

pariuri1x2 concursulConcurs -FAZA GRUPELOR, ETAPA A 2-A. Inainte de a va posta ideile de pariuri, IN COMENTARIILE ACESTEI STIRI, va rugam sa recititi cu atentie regulamentul.

 

 

 


REGULAMENT 

Regulile impuse:

1. Concursul SE VA DESFASURA PE SITE-UL Pariuri1x2.ro. Postarile de pe Facebook nu vor fi luate in considerare. Ponturile vor fi adaugate in fiecare zi la postarea dedicata de pe site. Postarile se vor face individual!

2. Cota minima a pontului va fi de 1.80, cu specificarea casei de pariuri. Pentru cote, se vor folosi urmatorii bookmakeri online (bet365,WilliamHill si Unibet) si bookmakeri offline (Publicbet,Casa Pariurilor,Betcafe Arena si SuperBet). Orice alt bookmaker in afara de cei mentionati, duce la anularea pontului respectiv si descalificarea participantului.

3. Pontul va fi INSOTIT DE O SCURTA AVANCRONICA in care se vor prezenta motivele alegerii respectivului pariu.
Ponturile vor fi prezentate cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului! Pariurile vor fi postate intre orele 09:00 – 18:00, sub forma (atentie!!!):

Numele participantului
Gazde – Oaspeti
Pont:
Ora de start:
Cota: Bookmaker:
Avancronica:

4. (ATENTIE!!!) Fiecare participant va distribui obligatoriu pe pagina proprie de Facebook, linkul unei stiri postate pe site-ul pariuri1x2.ro. Echipa noastra va verifica daca postarea a fost realizata. In cazul in care se va constata lipsa postarii, PARTICIPANTUL VA FI DESCALIFICAT!
—————
Participantii – 25 la numar – vor fi impartiti in 4 grupe: 3 a cate 6, una de 7. Primii 4 din fiecare grupa se vor califica mai departe in faza optimilor de finala, apoi sferturi si tot asa pana in finala.

GRUPE
GRUPELE —– Perioada: VINERI 3 aprilie -> MARTI 7 aprilie – 5 etape (5 ponturi obligatorii).
!!! Departajarea in grupe se va face mai intai prin numarul de ponturi castigate. La egalitate, castig de cauza vor avea ultimele 2 cote castigatoare oferite de participantii aflati la egalitate. In cazul in care meciul este amanat sau interupt, pariul va fi validat cu miza returnata. Un pont cu miza returnata va bate un pont pierdut !!!

OPTIMILE in care se calfica primii 4 din fiecare grupa ——- TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 16 CONCURENTI = 8 meciuri “tur-retur” – JOI 9 aprilie – VINERI 10 aprilie – (2 ponturi obligatorii de participant).

(Pauza de Paste)

SFERTURI – MIERCURI 15 aprilie – JOI 16 aprilie – TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 8 CONCURENTI = 4 meciuri “tur-retur” – (2 ponturi obligatorii de participant).

SEMIFINALE – VINERI 17 aprilie – SAMBATA 18 aprilie – TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 4 CONCURENTI = 2 meciuri “tur-retur” – (2 ponturi obligatorii de participant).

FINALA – MARTI 21 aprilie – MIERCURI 22 aprilie = 2 meciuri tur-retur (2 ponturi obligatorii de participant)

In fazele eliminatorii, departajarea se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ponturile oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul obtinut.
———————————————————————————

Premii

Castigatorul va intra in posesia premiului de 120 ron (cu tot cu eventualele taxe). De asemenea , castigatorul va deveni, timp de o zi, seful redactiei pariuri1x2.ro. In acea zi, castigatorul va hotara ponturile care vor fi prezentate pe site si facebook. La alegere, castigatorul poate deveni membru cu drepturi depline al redactiei noastre.

Va rugam sa tineti si un bilant propriu al ponturilor. SUCCES!!!!!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 21

  1. iulian cristea

    Cristea Ion Iulian
    Wolfsburg – VfB Stuttgart
    04 Apr 2015, 16:30
    Pont: GG3+
    Cota: 1.95 (Superbet)

    Oaspetii se deplaseaza la Wolfsburg cu un moral bun, Stuttgart trecand cu 3-1 pe propriul teren in ultima etapa de Frankfurt, fiind prima victorie dupa o perioada de noua etape de „seceta”. La prima vedere „Lupii’ par a avea o misiune facila contra svabilor, diferenta dintre cele doua formatii fiind in acest moment una uriasa, de 31 puncte. Insa tocmai aceasta diferenta coraborata cu faptul ca „Lupii’ au consolidata pozitia a doua in clasament, in timp ce oaspetii ocupa rusinos ultima pozitie, poate constitui un semnal de alarma celor ce sunt tentati a juca pe victoria favoritilor. Totusi, avand in vedere faptul ca Wolfsburg face spectacol ori de cate ori intra in arena, ma astept ca maine sa asistam la un duel cu reusite de ambele parti, si cel putin trei goluri in meci.

  2. boboc andi

    Boboc Andi;Cowdenbeath-Dumbarton;pont psf 1;cota 2.20 ora 17.00.public bet.argument:gazdele chiar daca trec printr-o perioada foarte proasta au nevoie disperata de cele 3 puncte puse in joc pentru a ramane in liga a 2 din scotia.Dumbarton se afla pe o pozitie ce ii ofera liniste pe acest final de sezon.Merg cu incredere pe o victorie a gazdelor la pauza sau la final.

  3. Vasile Bogdan

    Vasile Bogdan
    Benfica-National
    Ora 19:00
    Pont 3-5 goluri
    Cota 1.90 (PublicBet)

    Vulturii intalnesc astazi pe Estadio da Luz o echipa de mijlocul clasamentului, fara pretentii si lipsita de grija retrogradarii. Benfica are o serie de 9 victorii consecutive pe teren propriu, partide in care nu a primit nici macar un gol, in schimb marcand 26. National e o echipa ce marcheaza destul de mult in deplasare. Se intalnesc doua echipe ce inscriu mult si sper ca vom vedea multe goluri in aceasta seara.

  4. Catalin Magher

    Catalin Magher
    Arsenal Liverpool
    Peste 2.5 goluri
    Ora de start:13h45
    Cota: 1.85, Bet365
    Derby-ul etapei in Anglia intre echipele de pe locurile 3 si 5. Liverpool ii are suspendati pe Steven Gerrard si Martin Skrtel in timp ce Arsenal are efectivul complet.
    Prevad un meci cu multe goluri si cred ca Arsenal se va impune in cele din urma.

  5. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul
    Meci:As Roma – Napoli
    Pont: TG: over 2.5
    Ora de start: 13.30
    Cota:1.90 Bookmaker: PublicBet

    Ambele echipe sunt în goana după puncte pentru realizarea obiectivului și anume Cupele Europene. Victoria este obligatorie pentru cele 2 pentru păstrarea locurilor din clasament. Sa nu uitam ca se întâlnesc 2 dintre cele mai spectaculoase echipe din Seria A care sunt obișnuite sa marcheze destul de mult.
    Deci prevăd un meci cu minim 3 goluri.
    Succes.

  6. Andrei

    Andrei

    Meci:Arsenal – Liverpool
    Pont:Arsenal castiga
    Ora de start: 14:45
    Cota: 1,90 Bookmaker:SuperBet

    Avem un derby in Anglia,doua echipe care merg bine in returul campionatului,Arsenal este favorita din doua motive,joaca acasa si are avantajul confruntarilor directe,ultimele doua meciuri din 2014,respectiv 2013 sunt castigate de „tunari”.Avem accidentati de partea ambelor echipe,dar mai importante de partea oaspetilor.Nu mizez pe un meci cu multe goluri,probabil 2-3 goluri e un pariu de luat in calcul,dar nu pot sa nu pariez o victorie a echipei gazde,Arsenal.Am mare incredere,feelingul imi spune sa pariez.

  7. Novak Csaba

    Nume : Novak Csaba
    Manchester United-Aston Villa
    Pont : H1 (United castiga la 2 goluri diferenta)
    Ora de start: 17:00
    Cota : 1.85, Superbet
    Argument : In meciurile directe conduce United cu 6-1-0, golaveraj 19:4. Villa sufera in acest campionat,a venit un nou antrenor, are si mari probleme de lot pt acest meci, nu vad cum ar putea rata United aceasta ocazie de a se distanta de Liverpool care va avea un meci dificil pe Emirates contra tunarilor.

  8. Doryan Victor

    Doryan Victor
    Eskisehir-Sivas
    Sub 2,5 goluri in meci
    16:00
    1,80
    Publicbet
    In etapa cu nr 26 din Turcia se intalnesc vecinele de clasament,Eskisehir locul 15 respectiv Sivas locul 14. In cele 25 de etape scurse pana acum,ambele combatante au o medie scazuta de goluri. Echipa gazda are 1,2 goluri marcate si 1,52 primite pe meci,iar echipa oaspete are o medie de 1,16 marcate si 1,4 primite pe meci. Eu vad un meci echilibrat in care nu se vor marca mai mult de 2 goluri.

  9. Moldovanu Maricela

    Moldovanu Maricela

    Tenis / ATP Miami – Dublu

    Bryan/Bryan – Pospisil V/Sock J
    Pont : Primul set / Final meci ; 1/1
    Ora de start:22:00
    Cota : 2,00
    Public bet !!! 🙂

    Am ales acet meci de tenis deoarece favoritii numarul 1, sunt fratii americani Bob si Mike Bryan …. si cred ca se vor impune destul de usor !

  10. Ada Mateescu

    Ada Mateescu

    Tenis ATP Houston, ora 22:30
    Alex Kuznetsov – Arguello 0-2 la seturi cota 1.83, Bet365

    In calificarile turneului ATP Houston pe zgura avem o partida interesanta intre un argentinian 142 ATP si un american 216 ATP. Forma este buna la amandoi cu un plus la argentinian, insa Kuznetsov are rezultate foarte slabe pe aceasta suprafata, el joaca mai bine pe hard sau iarba si nu are rezultate decat modeste si prin turnee Challenger clar sub nivelul lui Arguello care este si mult mai tanar. E de asteptat sa se impuna argentinianul la o diferenta frumoasa de gheme, cel mai indicat pariu aici fiind Arguello games handicap -3.5 cota 1.83. In concurs merg cu Arguello 2-0 la seturi pentru ca nu intalnesc pariul mentionat in oferta celor 6 agentii permise. Este un pariu cu sanse bune de reusita.

  11. Gabi Symy

    Gabi Symy
    Cagliari Lazio
    Pont 2 solist
    Cota 1,83 la bet365
    Ora:16:00
    Avancronica:Lazio se afla intr o forma foarte buna si isi poate continua forma in care se afla cu inca 3 puncte la Cagliari.Cagliari e formatia clar mai slaba si care se afla intr o perioada proasta in ultimele 5 meciuri avand 0 victorii,in timp ce cei de la Lazio au 4 victorii in ultimele 5 partide si au nevoie de 3 puncte pentru a continua lupta pentru un loc de UCL.Astea sunt principalele argumente care ma fac sa merg pe victoria celor de la Lazio la o cota foarte buna cred de 1,83.

  12. Andrei Ionut

    Andrei Ionut
    Cagliari – Lazio
    Pont: 2 solist
    Ora: 16:00
    Cota: 1.85 (SuperBet)

    Avancronica: Lazio se deplaseaza in Sardinia sambata 04 aprilie, cu gandul la cele 3 puncte vitale in lupta cu rivala AS Roma pentru locul 2.

    Gazdele au reusit chiar inainte de pauza competitionala contra-performanta de a pierde al-4lea meci din ultimele 5, fiind invinsi de AC Milan scor 3-1. Celelalte infrangeri au venit contra lui Inter Milano, Hellas Verona dar si Sampdoria, Cagliari obtinand doar un punct, intr-un egal scor 1-1 pe teren propriu contra lui Empoli din cele 15 puse in joc. Suporterii lui Cagliari si-ar dori probabil sa uite acest sezon dezamagitor al favoritilor. Desi inceput cu rezultate pozitive sub comanda lui Zdenek Zeman, acest sezon s-a dovedit a fi unul de cosmar, in special datorita apararii, una care a incasat 53 goluri, la fel de multe ca si codasa Parma. Inlocuit cu Gianfranco Zola, gazdele au reusit chiar si asa sa obtina doar doua victorii sub comanda fostului atacant italian.

    Consider ca forta de atac a Lazialilor si determinarea lor in lupta cu rivalii de la AS Roma, vor face diferenta impotriva unei echipe cu o defensiva permeabila si cu moralul la pamant.

  13. Adrian Nicolae

    Adrian Nicolae ;Fiorentina-Sampdoria;Ora 19:30;Pont GG (Superbet);Avancronica:Doua echipe care marcheaza mult dar si primesc goluri.Fiorentina vine dupa un egal cu Udinese si este obligata sa castige pentru a urca din nou pe podium.Sampdoria la randul ei vine dupa 4 vicotorii consecutive si un moral destul de bun.Daca au inscris in porta lui Inter,Roma…de ce nu si in poarta Fiorentinei.

  14. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin

    Meci:Sp. Moscova-Kuban
    Pont:GG
    Ora:19:00
    Cota:1,90(PublicBet)

    Astazi am ales un meci din campionatul Rusiei.Nu prea joc meciuri din Rusia ,dar mi-a sarit in ochi cota de 1,90 pentru ambele marcheaza.O cota foarte buna,mereu am avut meciuri cu goluri intre cele doua echipe.Ma astept la un meci echilibrat,dar cu goluri de ambele parti.Prevad un x final,pentru cine vrea sa joace o cota mai mare.

  15. Sergiu Mihai

    Sergiu Mihai
    Dortmund-Bayern
    Ora 19:30
    Pont 3+
    Cota 1.85
    Bookmaker : Betcafe Arena

    Pronosticul meu pentru aceasta partida este peste 2.5 goluri in meci unde Betcafe Arena ne ofera o cota de 1.85, una destul de buna mai ales ca oaspetii au probleme pe faza de aparare in ultima vreme. Mizez pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe disputate pe acest teren. In mod normal ar trebui sa avem o partida spectaculoasa deoarece Dortmund in 12 partide de pe teren propriu a reusit sa marcheze 16 goluri si au primit 12 in timp ce oaspetii in 13 partide de pe teren strain au reusit sa marcheze 30 de goluri si au primit 7. Ar trebui sa avem o partida frumoasa deoarece gazdele nu mai au ce pierde in acest moment.

    Echipe probabile:

    Dortmund: Weidenfeller – Grosskreutz, Hummels, Subotic, Blaszczykowski – Gundogan, Kehl – Reus, Kampl, Mkhitaryan – Aubameyang;

    Bayern Munchen: Neuer – Rafina, Benatia, Boateng, Bernat – Alonso – Lahm, Schweinsteiger – Muller, Lewandowski, Gotze;

  16. Carstea Rafael Ionut

    Carstea Rafael Ionut
    Vitesse -Groningen
    Pont-3-5 goluri( se marcheaza minim 3 si maxim 5 goluri in meci)
    Ora de start-19:30
    Cota:1.85(Superbet)
    Asadar se intalnesc 2 echipe ofensive ale campionatului olandez de fotbal,Vitesse locul 5 cu Groningen locul 11.In tur oaspetii de astazi s-au impus cu un scor categoric 4-0 deci astazi gazdele vor revansa si un loc cat mai bun in vederea playof-ului pentru europa league .Astfel mizez pe o partida cu multe faze de gol si un rezultat final cu peste 3 goluri marcate.

  17. Vlad Mihaes

    Malaga – Real Sociedad
    Pont: 1
    Cota: 1.85
    Ora de start: 23.oo
    Publicbet

    Avancronica: Real Sociedad, in deplasare are o forma slaba, castigand doar un meci in tot campionatul. Pe de cealalta parte Malaga a acumulat 27 din cele 44 de puncte pe teren propriu.
    Avand in vedere forma slaba a Realului in deplasare mizez pe victoria Malagai.

Lasa un comentariu