Condamnați la EURO 2020 la TV » Cota Islandei la victorie în scădere » Aici ai noile cote la pariuri la barajul Islanda- România!

Incertitudinea care planează pe banca tehnică a „tricolorilor” unde postul de selecționer este în continuare vacant îi determină și pe bookmakeri să-și piardă încrederea în șansele României de a mai ajunge la turneul final al Campionatului European de anul viitor.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Dacă imediat după tragerea la sorți a play-off-ului Ligii Națiunilor de la Nyon, cota „tricolorilor” pentru a trece în deplasare de Islanda și a ajunge în finala play-off-ului era de 2.90, în acest moment la pariuri, cota României pentru o victorie în Islanda a ajuns să fie cotată cu 3.25! Aceeași cotă, de 3.25 o regăsim și pentru ca partida să se termine nedecis în cele 90 de minute de joc. În schimb dacă imediat după tragerea la sorți afișau o cotă de 2.45 pentru victoria nordicilor, acum succesul Islandei este cotat cu 2.20!

Islanda- România 

„Tricolorii” au și handicapul că acest duel se joacă într-o singură manșă, pe terenul Islandei. În cazul fericit în care vor trece de nordici, „tricolorii” vor juca în finala pentru locul care să le asigure prezența în extremis la EURO 2020 cu învingătoarea barajului dintre Ungaria și Bulgaria.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Play-off-ul Ligii Națiunilor  va avea loc în intervalul 26 martie – 31 martie 2020. În urma acestuia, 4 selecționate vor primi biletele către turenul final de anul viitor care va fi găzduit și de țara noastră. Pe lângă România, Islanda, Ungaria și Bulgaria, la cele patru locuri care duc la EURO 2020 mai speră Israel, Scoția, Bosnia și Herțegovina, Irlanda de Nord, Slovacia, Irlanda, Norvegia, Serbia, Goergia, Macedonia de Nord, Kosovo și Belarus.

În urma campaniei de calificare recent încheiată la turneul final al EURO 2020 s-au calificat direct Anglia, Cehia, Uraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Țara Galilor, Austria, Spania, Suedia, Franța, Turcia, Scoția, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda.


Biletul BONUS DUBLU

Pe eFortuna ai la dispozitie o gama variata de eveniemnte sportive pe care poti paria la cele mai bune cote. Si nu doar atat! Incepand cu acest an, eFortuna va ofera si pe platforma online varianta de Bilet Bonus Dublu!
Cum se joaca:

  • Intra in sectiunea Bonus Dublu de pe site, alege minimum 3 și maximum 20 de meciuri
  • Bonusul pentru numarul minim de meciuri e de 5%, iar cel maxim de 100%.
  • Dubleaza-ti castigul! Adauga pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga cu pana la 100% mai mult.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu