Copa del Rey: Saptamana aceasta aflam finalistele! Vezi cotele din semifinale!

copa del rey

Barcelona, Atletico, Alaves si Celta joaca marti si miercuri pentru un loc in finala Copa del Rey! Dupa meciurile tur, situatia este inca neclara!


Ma 22:00 Barcelona – Atletico Madrid

Barcelona si Atletico Madrid se infrunta in meciul de marti seara. In meciul tur, jucat miercurea trecuta, Barcelona a marcat de doua ori in prima repriza a partidei de pe Vicente Calderon. Suarez si Messi au inscris in poarta lui Moya. Antoine Griezmann a redus din diferenta dupa o ora de joc, stabilind scorul final, 1-2.

Barcelona pare sa fie in control, dar, impotriva echipei lui Diego Simeone, nimic nu este sigur. Atletico are la Unibet cota 5.75 la victorie in acest meci retur, cota pentru calificare fiind de 10.00. Puteti paria pe victoria Barcelonei, la o cota de 1.57.


Poti miza pe aceasta cota complet gratuit din bonusul de 100% oferita pana la 250 RON pentru primul pariu, daca iti deschizi chiar acum un cont pe Unibet!

Mi 22:00 Alaves – Celta Vigo

In cea de-a doua semifinala, meciul tur nu a adus nici un gol. Alaves si Celta Vigo pornesc de la 0-0 in partida de miercuri seara. Celta Vigo este favorita partidei, conform Unibet, cu o cota de 2.60, dar diferenta este mica, Alaves avand cota 3.00 la victorie. Intr-un meci echilibrat, o varianta mai sigura poate fi un pariu pe echipa care se califica in finala Copa del Rey. Aici aveti optiunea de a miza pe Celta la cota de 1.57, in timp ce echipa gazda poate fi sustinuta cu o cota de 2.40.
cote copa del rey

Copa del Rey – Cote pentru castigarea trofeului

La castigarea trofeului, catalanii sunt mari favoriti, cu o cota de 1.20. Celta Vigo are cota 9.00. Daca anticipati surpriza madrilenilor, un pariu pe ei poate fi extrem de profitabil, avand in vedere cota de 13.00. Alaves are ultima sansa, cu o cota de 16.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu