Corespondenta: BVB – Schalke! Borussia, fara cel mai bun om al sau! Breitenreiter, sub presiune! Echipe probabile!

Au mai ramas 24 de ore pana la marele derby al Germaniei, Borussia Dortmund – Schalke 04, partida care se va disputa maine, de la ora 16.30, pe „Signal Iduna Park” din Dortmund (in Romania – LIVE pe Eurosport 2). „Pariuri1x2” e singurul reprezentant din media romaneasca ce va asista la aceasta super-confruntare din tribunele celui mai mare stadion din 1.Bundesliga!
Ieri va informam ca cea mai mare bataie de cap a lui Thomas Tuchel, antrenorul Borussiei, o reprezinta situatia lui Marco Reus, accidentat la adductori joi seara, in timpul meciului de Europa League cu FK Qabala, de pe teren propriu (scor 4-0). „Cazul Reus” e deja un capitol inchis pentru derby, internationalul german fiind trecut, pentru urmatoarele doua saptamani, pe lista indisponibilitatilor Borussiei.
Absenta lui Reus e cea mai grea lovitura pe care o putea primi tabara gazdelor de maine inaintea unui asemenea joc. In rest, Tuchel nu are probleme de lot. In locul lui Reus va evolua Gonzalo Castro, chiar daca fotbalistul adus in aceasta vara de la Leverkusen, evolueaza pe alt post. Din aceasta cauza, Tuchel va fi nevoit sa schimbe putin si partitura.
schalkenouu matip
Mult mai multa tensiune e insa in tabara oaspetilor de la Schalke. Trupa lui Andre Breitenreiter n-a mai castigat de cinci meciuri, ultima victorie fiind inregistrata in campionat, pe pe 17 octombrie, 2-1 cu Hertha, pe teren propriu. In presa germana au aparut declaratii ale tehnicianului facute sezonul trecut, cand era antrenor la Paderborn, o echipa fara pretentii, care dupa primul sezon din istorie in 1.Bundesliga a si retrogradat. Dupa un meci pierdut la scor de Paderborn la Munchen, cu Bayern, Breitenreiter declara ca e o onoare sa joci impotriva lui Bayern! Declaratia scoasa din context a fost aliniata altor „vorbe” ale tehnicianului rostite acum cateva saptamani: „Orice meci cu echipele de top e un bonus”!
„Breitenreiter sa nu uite ca acum nu mai e antrenor la Paderborn, ci la Schalke”, l-au atentionat jurnalistii germani, care au criticat atitudinea sa umila.
Si Breitenreiter are probleme de lot. Nu il va avea maine in teren pe Joel Matip (foto), om de baza la Schalke.

Pentru derby-ul de maine nu mai sunt bilete de multa vreme. Politia germana e deja in alerta, avand in vedere antecedentele suporterilor din ultimii ani. Fanii sunt indemnati sa vina devreme la stadion, pentru a nu avea probleme legate de trafic si de intrarea in arena din Dortmund.
Reamintim faptul ca pentru partida de maine fanii lui Schalke au primit doar jumatate din totalul obisnuit de aproximativ 8.100 de bilete, ceea ce i-a nemultumit teribil.
Adi Dobre
Christian Clemens – Dortmund
iata si echipele probabile pentru maine:
echipele

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu