Corvinul și Oțelul se înfruntă la Sibiu cu trofeul pe masă în Cupa României Betano

corvinul - oțelul finala cupa romaniei

Un nou sezon de Cupa României Betano a ajuns la final, iar echipele Corvinul Hunedoara (Liga 2) și Oțelul Galați vor lupta pe stadionul ”Municipal” din Sibiu pentru marele trofeu pus în joc, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta de miercuri, 15 mai, am ales meciul Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați din finala Cupei României Betano și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de cinci piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

 

Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați

Să ridice trofeul – Oțelul Galați (cota 1.53)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.87)
Corvinul Hunedoara cornere – Sub 4.5 (cota 1.62)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.45)

Anul acesta Cupa României Betano propune o finală puțin anticipată între două echipe de tradiție din fotbalul românesc.

Corvinul Hunedoara a renăscut sub bagheta lui Florin Maxim, un tehnician de doar 43 de ani care a reușit o performanță remarcabilă prin această calificare în ultimul act din Cupa României Betano.

De cealaltă parte, Oțelul Galați nu doar că a rămas fără nicio emoție în Liga 1 la primul sezon după promovare, dar formația lui Dorinel Munteanu se află în fața calificării în Europa League.

Pentru Oțelul este a doua finală de Cupa României din istorie, după cea pierdută cu Dinamo în 2004. Marcau atunci Vlad Munteanu și Claudiu Niculescu pentru victoria ”câinilor” din Ștefan cel Mare.

Corvinul Hunedoara se află pentru prima dată în postura de a evolua cu trofeul pe masă în cea mai veche competiție a fotbalului românesc.

Forma de moment

Corvinul a pierdut două din ultimele trei meciuri în campionatul de Liga 2. În patru din ultimele cinci meciuri ale hunedorenilor ambele echipe au înscris.

Oțelul a încheiat sezonul în Liga 1 cu victorie pe teren propriu contra celor de la FC Botoșani. A fos a treia victorie consecutivă pentru Oțelul pe teren propriu fără gol primit. Doar în două din ultimele cinci meciuri ale gălățenilor ambele echipe au marcat.

Ultimele finale

Patru din ultimele zece finale de Cupa României au avut nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea câștigătoarei, inclusiv ultimul act din urmă cu un an disputat tot pe stadionul din Sibiu.

În cinci din ultimele zece finale ambele echipe au înscris în timpul regulamentar al celor 90 de minute.

Este doar pentru a 14-a oară în istoria competiției când în finală ajunge o echipă dintr-un eșalon inferior. Ultima oară o echipă de Liga 2 care a disputat finala a fost Hermannstadt în 2018, învinsă de Universitatea Craiova pe Arena Națională (2-0).

De trei ori trofeul a fost câștigat de echipe din eșaloanele inferioare, ultima oară Chimia Rm.Vâlcea (Divizia B) câștigând în fața Constructorului Galați (Divizia C) la rejucarea de pe fostul ”23 august”, în sezonul 1972/73. Un meci care potrivit datelor oficiale s-a bucurat de prezența a doar 8.000 de spectatori.

Record trofee

FCSB este echipa care a câștigat de cele mai multe ori în istorie Cupa României (24 din 32 de finale), fiind urmată de rivalele bucureștene Dinamo și Rapid, fiecare cu câte 13 trofee la activ. Urmează Universitatea Craiova (6) și CFR Cluj (4).

Cota 7.80 la meciul Corvinul – Oțelul

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați poți ajunge la o cotă cumulată de 7.80, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 390,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Cupa României Betano, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu