Cosmin Cernat s-a alaturat echipei Pariuri1x2!

Îndrăgit şi apreciat prezentator şi comentator TV, Cosmin Cernat s-a alăturat, din această săptămână, echipei www.pariuri1x2.ro. Cosmin Cernat va aduce în atenţia tipsterilor cele mai importante evenimente sportive şi sugestii de pariere. Filmările sunt realizate pe însoritele plaje din Republica Dominicană, acolo unde Cosmin prezintă în această perioadă show-ul de mare succes Exatlon.

Cosmin Cernat a avut primul contact cu presa sportiva in 1994, la redactia Sport a ziarului Dimineata. A prezentat trei editii ale Jocurilor Olimpice: Nagano 1998, Sydney 2000 si Salt Lake City 2002, performante ce i-au adus si un premiu acordat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, in anul 2000.

Din anul 1996 şi până 2007 a lucrat la TVR, în paralel dedicându-se şi altor proiecte de mare succes. Este comentator la Eurosport din 1997, an în care renumita televiziune de sport pan-europeană s-a lansat şi pe piaţa din România, prezentând, de asemenea şi programe de divertisment, cum ar fi: “Ploaia de stele”, festivalul “Cerbul de Aur” si “Festivalul de la Mamaia”, la TVR si “Spune-mi pretul” si “Satra” la Kanal D.

După 3 ani, 2007-2010, în care a lucrat pentru Kanal D, Cosmin Cernat revine la TVR, unde preia funcţia de project manager in cadrul Departamentului Sport al TVR. S-a ocupat de coordonarea proiectului UEFA Champions League, a meciurilor echipei nationale de fotbal si a transmisiunilor sportive speciale la televiziunea publica.

Anul 2018 a adăugat un nou proiect de succes în CV-ul lui Cosmin Cernat. Susţinut, ocazional şi de Bogdan Socol, la rândul său membru al echipei pariuri1x2.ro, Cosmin prezintă Exatlon România,  reality show-ul care a înregistrat cifre record de audienţă, încă de la lansare.

Video-urile lui Cosmin Cernat pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook sau pe canalul de YouTube Pariuri1x2 – cel mai mare canal de YouTube dedicat pariorilor din Romania.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 8 3


Comments 1

Lasa un comentariu