Cota 151.00! Troy Deeney a marcat in 100 de meciuri pentru Watford si viseaza la titlul de golgheter

Watford si-a adjudecat cu 2-1 derby-ul londonez jucat in weekend contra lui Tottenham, pe „Vicarage Road”, in etapa a 4-a din Premier League. Astfel, Watford a ajuns la 4 succese in tot atatea meciuri sub comanda lui Javi Gracia, iar fanii londonezi deja viseaza la un succes de magnitudinea celui reusit de Leicester in urma cu doi ani!

In acest moment, Watford are cote de la 170.00 la 250.00 pentru castigarea titlului in Premier League, o misiune aproape imposibila! Dar un pariu cu potential bun este cel mai Troy Deeney, golgheterul obisnuit al „viespilor”. Deeney este in acest moment emblema lui Watford si cariera sa coincide cu succesele realizate de club in ultimul deceniu.

Contra lui Spurs, Deeney tocmai a realizat o statistica importanta: a marcat in 100 de meciuri diferite pentru Watford, de-a lungul mai multor divizii. In varsta de 30 de ani, Deeney spera ca activitatea sa il va propulsa macar temporar in echipa nationala a Angliei, mai ales ca Jamie Vardy a ales sa se retraga si oferta de atacanti in Albion nu e grozava!

Nascut la Birmingham, Deeney si-a inceput cariera de junior la Chelmsley Town (2004-2006), iar Walsall l-a recrutat in 2006, unde a evoluat pana in 2010, cand Watford l-a remarcat. Varful de atac are 107 goluri marcate in 313 meciuri de campionat, iar in acest sezon de Premier League are doua reusite la activ. Casele de pariuri ofera cota 151.00 ca Deeney sa fie golgheterul campionatului la sfarsitul sezonului!

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu