Cota Astrei la calficare! Repeta „astralii” performanta sezonului trecut?

astra-west-ham

1,77 este cota pentru calificarea giurgiuvenilor in detrimentul “ciocanirilor”! Joi, de la ora 21:00, spectatorii de pe arena “Marin Anastasovici” ar putea asista la inca o fila din istoria Astrei Giurgiu, acestia au ocazia sa elimine formatia engleza West Ham United. Obisnuiti cu rezultatele bune in fata formatiilor mult mai titrate, elevii lui Marius Sumudica au nevoie sa repete evolutia buna din finalul partidei tur.

 

sursa foto: stirigiurgiu.ro

 

Daca la  tragerea la sorti, Astra era data ca victima sigura in fata bookmakerilor, iata ca in tur acestia au reusit sa plece neinvnisi de pe “Boleyn Ground”. “Ciocanarii” au condus ostilitatile pana la eliminarea lui Collins si lucrurile au luat o intorsatura favorabila echipei noastre.  Cu Valencia, Zarate, Ogbonna, Noble si Payet in teren, iata ca micuta formatie din Giurgiu a functionat aproape perfect si mentine sanse reale la calificare.  2,90 primesc “astralii” in cazul unei victorii, 3,25 in cazul unui rezultat de egalitate, iar victoria englezilor este cotata cu 2,35.

Tot de la ora 21:00 in aceeasi zi, ASA Targu Mures merge in Franta pentru disputa retur cu AS Saint Etienne. Meci doar de palmares pentru ardeleni, in tur, alb-verzii au spulberat ASA-ul cu 3-0, ulterior conducerea vicecampioanei declarand ca nu vor deplasa toti titularii pe “Geoffroy-Guichard”. 7,50 este cota in cazul unei victorii a celor din Targu Mures.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu