Cotă fabuloasă pentru un debut cu dreptul al României la EURO 2019!

Pregătirile pentru Campionatul European de tineret care va avea loc în mai puțin de o lună în Italia și San Marino, au intrat în linie dreaptă.
„Tricolorii mici”  vor debuta la turneul final pe 18 iunie, împotriva Croației, și fac parte dintr-o grupă de foc în care se mai află Anglia și Franța, princialele favorite la câștigarea turneului final.
Bookmakerii dau șanse mici selecționatei lui Mirel Rădoi de a trece de faza grupelor, „tricolorii mici” având cota 17.00 pentru a reuși să termine prima în Grupa C și a accede astfel în fazele superioare ale competiției.
Totuși, parcursul de excepție și forma pe care reprezentativa lui Rădoi a arătat-o în prelimianrii ne dă speranțe într-un debut cu dreptul la acest turneu final, având în vedere că în primul meci vom întâlni Croația, o reprezentativă care valoric este apropiată de cea „tricolorilor mici”.

3.50 este la unibet cota pentru o victorie a României în duelul cu Croația!

Misiune grea pentru selectionerul Mirel Radoi!
„Tricolorii mici” vor debuta la turneul final al CE 2019 pe 18 iunie cu Croația după care vor întâlni pe 21 iunie și 24 iunie Anglia și Franța. Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle.
Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.
Lotul final format din 23 de jucători va fi anunțat ulterior finalei Cupei României care va avea loc sâmbătă 25 mai la Ploiești pe „Ilie Oană”. Tricolorii se reunesc pe 6 iunie și vor pleca a doua zi într-un cantonament în Italia, în localitatea Bagno di Romagna, unde se vor pregăti până pe 15 iunie. Apoi, naționala U21 se va muta la Forli, gazda ei pe perioada campionatului european.

Lista de 33 de jucători din care Mirel Rădoi va alege lotul de 23 de fotbaliști pentru Euro 2019!
Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB);
Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Denis Ciobotariu (Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul), Andrei Radu (Concordia Chiajna);
Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Răzvan Marin (Standard Liege), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Lorand Fulop (FC Botoșani), Vlad Dragomir (Perugia), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra)
Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

În altă ordine de idei, drepturile de televizare ale partidelor de la EURO 2019  au fost achiziţionate de Televiziunea Română. Partidele de la turneul final vor putea fi vizionate pe canalele Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2 şi TVR HD).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu