Cota imensa pentru un succes al Craiovei, la Botosani: Tu ce o sa pariezi?

Startul returului Ligii 1 se da in nord-estul tarii, la Botosani. Intrata pe mana lui Pustai in urma cu aproximativ 2 saptamani, echipa gazda spera sa contabilizeze astazi doar al doilea succes din actualul campionat. In primul meci cu Pustai la timona, FC Botosani a obtinut o remiza de moral, tot acasa, cu vicecampioana sezonului anterior, ASA Tg.Mures.

Craiova este pe locul 7, cu 19 puncte , 10 in plus adunate fata de rivala din acest meci. De remarcat este forma excelenta a oltenilor. In ultima luna si jumatate, trupa lui Sandoi a castigat 13 puncte din 15 posibile! In deplasare are victorii pe linie in ultimele 3 partide si e neinvinsa in precedentele 5.

In ciuda clasarii extrem de slabe si botosanenii traverseaza o perioada decenta. Singura infrangere din ultimele 5 jocuri oficiale a venit acum 2 runde, in fief-ul liderului, Astra Giurgiu! De asemenea, pe teren propriu, Vasvari si compania au ratat toate punctele doar in 2 din precedentele 12 partide de Liga 1! Escuri contra unor echipe grele, Steaua si Pandurii.

In directele cu Craiova, echipa moldava se prezinta bine. A pierdut primul joc direct, in turul sezonului anterior, in deplsare, dar s-a impus cu 2-0 in retur. In prima parte a sezonului in curs, la Craiova, scorul a fost egal, 0-0.

10 puncte intre Botosani si Craiova! Pariaza la Netbet care va fi diferenta dupa meciul de astazi si intra in posesia BONUSULUI de 200 lei!

Cele doua formatii au la Netbet cote identice pentru cucerirea celor 3 puncte: 2.75. Remiza va poate aduce de 3 ori suma investita. Bookmakerii se asteapta la un meci cu maxim 2 goluri, pariul sub 2.5 avand cota 1.47. Varianta inversa are insa o cota extrem de tentanta la Netbet: 2.50! Minim un gol pana la pauza primeste cota 1.58, in timp ce o reusita a oaspetilor oricand in meci are cota 1.42.

botosani

 

 

 

 

 

 

 


 

FSV Mainz – Borussia Dortmund: Thomas Tuchel se intoarce pe Coface-Arena!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu