Cota INCREDIBILA pentru ca Alibec s-o paraseasca pe FCSB pana la finalul lui ianuarie 2018!

Denis Alibec si clubul “ros-albastru” nu mai sunt deloc in relatii bune. Reactiile nefiresti ale atacantului FCSB-ului din ultima vreme au condus la certuri cu patronul, cu antrenorul si, implicit, la excluderea acestuia din lot pe o perioada nedeterminata.


Din nou, “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line Winmasters a lansat promotia “Pariuri de la utilizatori”, prin intermediul careia fiecare persoana poate propune un scenariu, indiferent de sansele de castig al acestuia, pentru a primi in schimb o cota pe masura. Dupa zeci si zeci de alte propuneri, redactia Pariuri1x2 ofera o varianta extrem de interesanta de aceasta data, care-l are drept protagonist pe principalul varf de atac al “ros-albastrilor”.


Cota de 1.60!!

Cu totii cunoastem situatia tensionata dintre Denis Alibec si Nicolae Dica, sau mai relevant, dintre Alibec si George Becali. Excluderea acestuia din lot se dovedeste a fi totusi de bun augur, pentru ca, din momentul in care Denis nu a mai intrat in teren, “ros-albastrii” au insirat fara emotii victoriile. Winmasters ofera o cota de doar 1.60 pentru ca Alibec sa paraseasca FCSB-ul la finalul perioadei de transferuri de iarna, iar situatia este una justa. Pe langa faptul ca Harlem Gnohere a stralucit in atacul bucurestenilor in lipsa controversatului atacant, patronul “ros-albastrilor” a confirmat faptul ca il doreste pe Adam Nemec (Dinamo) din iarna, acesta urmand a-l inlocui chiar pe Alibec.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu