Wimbledon: Kvitova si Serena favorite dupa tragerea la sorti a tabloului! Simona are sanse mari de a incheia turneul tot pe locul 1 WTA!

Wimbledon

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Simona Halep este doar a patra favorita la castigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon! Triumful liderei mondiale iti poate aduce un profit considerabil!


Specialistii o vad pe Serena Williams ca principala favorita la Wimbledon

La revenirea dupa sarcina, Serena Williams nu a reusit inca sa joace la nivelul cu care ne obisnuise in urma cu un an si jumatate. Totusi, victorii impotriva Krystinei Pliskova, a lui Ashleigh Barty sau a Juliei Goerges pe zgura de la Paris ar trebui sa ii dea incredere. De sapte ori campioana la Wimbledon, sportiva americana are timp sa isi intre in mana pe iarba, cu adversare accesibile. Tragerea la sorti i-a fost favorabila si nu va intalni o adversara clasata in Top 100 in primele doua tururi. Primul cap de serie pe care l-ar putea intalni campioana americana  este Elina Svitolina. La Casa Pariurilor, Serena are cota 7.00 sa castige turneul.

wimbledon

Cotele o indica pe Petra Kvitova ca avand prima sansa la trofeu. De doua ori campioana aici, jucatoarea din Cehia are insa pe acelasi sfert de tablou alte trei castigatoare de Grand Slam: Simona Halep, Jelena Ostapenko si Maria Sharapova. Ea a aratat o forma buna inaintea turneului, castigand turneul de la Birmingham. Un pariu pe triumful Kvitovei are cota 5.00, dar lupta pentru calificarea in semifinala va fi una dura.


Încă nu ai cont la Casa Pariurilor? Intră în joc acum! Retrageri în 24 de ore, aplicație mobilă de ultimă generație și livestreaming.

Simona Halep tinteste mentinerea pe primul loc in lume

Inaintea turneului de la Wimbledon, Simona Halep este pe primul loc, pozitie pe care a ocupat-o in fiecare din ultimele 20 de saptamani. Doar Caroline Wozniacki si Sloane Stephens o pot depasi pe romanca in ierarhia mondiala, dar ele ar avea nevoie de o performanta majora pentru a reusi asta.

Wozniacki ar trebui sa se califice in finala turneului. Daca Halep se califica in semifinala, Wozniacki ar trebui sa castige finala. Ea are cota 23.00 pentru a reusi aceasta performanta, nefiind intre principalele favorite.

Finalista la doua din ultimele trei turnee de Grand Slam, Stephens trebuie sa castige turneul, in timp ce Simona ar trebui sa fie eliminata inca din primul tur. Halep, Stephens si Kerber au aceeasi cota la castigarea turneului: 15.00.

Castigatoarea de anul trecut, Garbine Muguruza, nu a castigat nici un titlu in acest an. Ea va incerca insa sa isi apere trofeul. Puteti paria pe iberica la o cota de 9.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu