Borussia Dortmund are cota 7.50 pentru a castiga, in sfarsit, titlul de campioana a Germaniei! VEZI AICI cotele sezonului viitor din Bundesliga!

Bayern Munchen are din nou prima sansa la cucerirea trofeului in Bundesliga si in sezonul 2019-2020.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Gruparea bavareza antrenata de Niko Kovac a castigat al 29-lea titlu de campioana a Germaniei si al 7-lea consecutiv. Bayern Munchen va avea prima sansa si in sezonul viitor, iar un eventual succes al echipei de pe Allianz Arena este creditat cu doar 1.17. Borussia Dortmund a condus o buna parte din acest sezon, insa vulnerabilitatile defensive si-au pus amprenta asupra formatiei lui Lucien Favre. „Galben-negrii” au cota 7.50 pentru a triumfa a 9-a oara in istoria Bundesligii, pentru prima data dupa sezonul 2011-2012.

Cu a treia sansa in sezonul urmator o regasim pe RB Leipzig. Va fi foarte interesant de vazut cum vor evolua „Taurii rosii” sub comanda lui Julian Nagelsmann, artizanul formatiei Hoffenheim, in ultimii ani. De asemenea, Bayer Leverkusen este capabila de rezultate mari, „Aspirinele” avand un retur fabulos in 2019, prinzand inextremis locul 4, de Liga Campionilor, in dauna unor grupari ca si Borussia Monchengladbach sau Eintracht Frankfurt.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Castigatoarea Bundesliga in sezonul 2019-2020

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu