SOC IN CHAMPIONS LEAGUE! Favoritele dinaintea sferturilor sunt OUT! Vezi noile cote la castigarea trofeului!

champions league

Cea mai tare competitie europeana intercluburi nu este lipsita de surprize! Doua foste favorite au iesit din Champions League dupa meciurile de marti seara!


Champions League – Barcelona si Manchester City parasesc competitia in faza sferturilor

Manchester City pierduse meciul tur cu Liverpool cu scorul de 3-0. Lucrurile au inceput mult mai bine pe Etihad Stadium. Gabriel Jesus a deschis scorul pentru „cetateni” inca din minutul doi. O serie de alte ocazii si presiunea exercitata in lungi perioade facea sa para ca o revenire de senzatie este posibila. Un gol marcat de Salah in minutul 56 a spulberat iluzia, reusita lui Firmino, cu 11 minute mai tarziu, aducand chiar o noua victorie „cormoranilor”.

Revenirea serii avea sa vina din Italia. Dupa ce a pierdut cu 4-1 pe Camp Nou, AS Roma a reusit sa nu primeasca gol pe Olimpico si sa inscrie cele trei goluri necesare avansarii in faza semifinalelor. Dzeko a deschis scorul rapid, pentru ca De Rossi sa inscrie din penalty in repriza secunda si Manolas sa marcheze golul decisiv cu mai putin de zece minute ramase din timpul regulamentar.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Real Madrid, Bayern si Liverpool sunt favorite la castigarea trofeului

Dupa aceste rezultate, Real Madrid si Bayern sunt favoritele la castigarea trofeului Champions League. Ambele au castigat mansele tur cu Juventus si Sevilla, chiar pe terenul adversarelor. Astfel, calificarea pare sa nu fie o problema inaintea meciurilor de miercuri seara. „Galacticii” au acum cota 2.40 la castigarea trofeului, in timp ce bavarezii au cota 3.10. Deja calificate in semifinale, Liverpool si AS Roma au cote de 4.25 si respectiv 10.00.

champions League

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu