Ne pregatim de un nou sezon in Champions League! Iata care sunt favoritele la castigarea trofeului!

champions league

Cu o luna si jumatate inaintea startului unui nou sezon din Champions League, aruncam o privire asupra echipelor care au cele mai bune sanse de a ridica trofeul la finalul campaniei.


Champions League 2018-2019

Noul sezon al celei mai importante competitii europene intercluburi se apropie. Real Madrid va dori sa castige al patrulea trofeu consecutiv. „Galacticii” vor trebui sa reuseasca asta fara Cristiano Ronaldo, jucatorul care i-a propulsat in ultimele sezoane atat pe plan intern, cat mai ales pe plan international. Ei raman totusi printre favoritii la castigarea competitiei, alaturi de echipe ca Manchester City, Barcelona si PSG.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

champions leagueRonaldo are sanse mai bune la un nou titlu decat Real Madrid

Dupa castigarea titlului in Premier League, Manchester City, condusa de Pep Guardiola, este favorita la castigarea trofeului mult ravnit. „Cetatenii” au cota 6.50 la castigarea finalei.

Dupa ce Xavi si Iniesta au parasit Barcelona in sezoanele anterioare, Messi va prelua banderola de capitan si va incerca sa ii concuda pe catalani spre un nou titlu international. Campioana Spaniei are cota 7.00 sa ridice trofeul Champions League in acest sezon.

Transferul lui Ronaldo la Juventus a crescut sansele torinezilor la trofeu, acestia avand aceeasi cota ca si Barcelona, 7.00, in timp ce Real Madrid si Bayern Munchen trebuie sa se multumeasca cu sansa a patra in acest moment, cu cote de 8.00.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu