Analizam modificarile de cota la castigarea trofeelor in Champions League si Europa League!

champions league

Dupa jucarea partidelor din competitiile europene, casele de pariuri nu au pierdut vremea si au actualizat cotele pentru castigarea celor doua trofee!


Champions League

Rezultatele primei manse din optimile Champions League au avut deja efect asupra cotelor echipelor la castigarea trofeului. Victoriile lui Manchester City si Bayern Munchen erau asteptate si nu au avut un efect major asupra sanselor lor la trofeu. Cota lui City este acum de 4.25, fata de 4.50 inaintea optimilor, in timp ce cota lui Bayern a ramas neschimbata, la 6.00. Obtinand rezultate pozitive in fata unor adversare dificile, sansele gigantilor din La Liga au crescut intr-un mod mai clar. In cazul Barcelonei, cota s-a modificat de la 6.50 la 5.50, in timp ce cota Realului a fost taiata de la 10.00 la 6.00. PSG a fost pusa in mare dificultate, iar cota ei la castigarea trofeului a sarit de la 6.00 la 12.00. Se observa imbunatatiri consistente de cote si pentru Liverpool si Tottenham. Daca vreti sa speculati posibilele surprize din retur, puteti paria pe Juventus si Chelsea, care au in acest moment cote de 31.00 si respectiv 41.00.

champions league


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Europa League

europa leagueSeara de joi ne-a dezvaluit cele 16 echipe calificate in optimile Europa League. Singura mare surpriza din 16-imi a fost eliminarea lui Napoli. Liderul din Serie A s-a impus aseara pe terenului lui Leipzig cu 2-0, dar dupa 1-3 in Italia a fost eliminat conform regulii golurilor marcate in deplasare.

Raman in competitie echipe importante ale fotbalului european. Atletico Madrid este in acest moment favorita la castigarea trofeului, cu o cota de 3.50. Arsenal si Borussia Dortmund sunt principalele contracandidate. Periculoase pot fi si AC Milan, Lazio sau RB Leipzig.

Tragerea la sorti a meciurilor din optimile UEFA Europa League va avea loc vineri, incepand cu ora 14:00. Aflarea rezultatelor tragerii la sorti va duce la noi modificari de cote din partea caselor de pariuri.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu