„Olarii” sunt favoritii inainte de startul noului sezon! Vezi cotele la castigarea Championship!

Championship

Al doilea esalon fotbalistic al Angliei atrage adesea atentia pariorilor. Inaintea startului unui nou sezon, trecem in revista echipele cu cele mai bune sanse de a se impune in Championship.


Champions League 2018-2019

Nici o liga secunda din lume nu trezeste la fel de mult interes precum Championship si nici nu e de mirare. Sumele de bani care se invart in aceasta competitie si in special cele care revin castigatoarei si celorlalte echipe ce obtin promovarea in Premier League sunt de neegalat. In fiecare sezon sunt cateva mari favorite la castigarea diviziei, dar multe dintre participante pot emite pretentii daca prind o perioada de forma buna.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

cote championshipStoke, marea favorita a sezonului

Retrogradata din Premier League la finalul sezonului trecut, Stoke City l-a pierdut pe Xherdan Shaqiri, dar a pastrat multi alti jucatori de top, precum Joe Allen, Ryan Shawcross, Badou Ndiaye sau Bruno Martins Indi. Clubul se lupta sa il pastreze si pe Jack Butland. Aducerea unor jucatori ca Benik Afobe, Tom Ince si James McClean fac ca Stoke sa fie principala candidata la ocuparea primului loc la finalul acestui sezon, cu o cota de 6.00 la Unibet.

Tony Pulis va incerca sa ghideze Middlesbrough spre revenirea in Premier League. Echipa de pe Riverside Stadium are sansa a doua la castigarea trofeului, alaturi de o alta retrogradata a sezonului trecut din Premier League, West Bromwich Albion. Ele au cota 9.00 la castigarea diviziei.

Preluate de Franck Lampard si Marcelo Bielsa, Derby County si respectiv Leeds United vor spera sa nu rateze primele sase locuri. Sansele de a incheia pe locul intai sunt insa mai reduse, astfel ca au cote de 13.00 si respectiv 12.00. Desigur, in Championship surprizele nu sunt niciodata excluse, asa ca o doza de inspiratie, curaj si o miza bine aleasa poate aduce un castig important in cazul in care una dintre outsidere ar reusi o mare performanta in acest sezon.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu