Avem COTELE pentru Grupa E a CM 2018 din Rusia!

Pentru a obtine castiguri in urma Campionatului Mondial din 2018, este bine sa aruncam un ochi peste grupe si cote, astfel incat pana atunci sa stim ce jucatori merita urmariti, fiecare dupa preferintele lui. 


Cote Grupa E:

La fel ca de fiecare data cand un eveniment se apropie, fie si cu 1 an, Unibet vine in ajutorul pariorilor cu cotele pentru aproape fiecare eveniment si cu o multitudine de optiuni. Momentan, poate cea mai imprevizibila  grupa este cea compusa din Brazilia, Serbia, Elvetia si Costa Rica. Clar, din start porneste favorita Brazilia careia ii este atribuita o cota de 1.25 sa castige grupa. Interesant va fi insa duelul pentru urmatorul loc dupa cel al lui Neymar&Co.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Locul doi disputat in 3 echipe:

Daca Serbia este urmatoarea favorita a cotelor la castigare avand o cota de 9.50, la fel este si pentru prinderea unuia dintre primele doua locuri avand o cota de 1.95. Imediat urmeaza bineinteles Elvetia avand doar 2.10 cota pentru accederea in fazele superioare ale competitiei. Mai ramane doar Costa Rica, echipa negijata de unii, dar ca re la ultimul modial a facut o figura foarte buna in 2014 ajungand pana in sferturi unde a fost eliminata de Olanda la penalty-uri. Cota atribuita lor este 8 pentru avansarea in optimi si nu este una de neglijat avand in vedere ca sansele ca acest lucru sa se intample nu sunt chiar atat de mici.

 


Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu