Australia si Franta se vor INFRUNTA in finala Fed Cup! Romania, din pacate, va urmari disputa doar din fata TELEVIZOARELOR!

Australia si Franta vor disputa finala competitiei Fed Cup, in luna noiembrie.


Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Reprezentativa Frantei invinge dramatic Romania, revenind de la 0-1, 1-2, dar si 0-1 in meciul decisiv de dublu. Probabil „cheia” a fost decizia lui Florin Segarceanu de a o introduce pe Irina Begu la simplu, dar si prezenta Simonei Halep la decisivul de dublu, „stoarsa” de puteri dupa victoria cu Caroline Garcia. Franta se intoarce dupa 3 ani in finala Fed Cup, competitie castigata in 1997 si 2003.

Aici, jucatoarele lui Julien Benneteau, vor intalni Australia in deplasare, selectionata ce a depasit Belarusul, scor 3-2, intr-o alta semifinala electrizanta. Ashleigh Barty a luat „exemplul” Simonei Halep, evoluand in 3 meciuri, insa tenismena din „Tara cangurilor”, le-a castigat pe toate. Barty a inregistrat victorii in minimum de seturi cu Vikoria Azarenka si Aryna Sabalenka, apoi a facut pereche cu Sam Stosur, aducand punctul decisiv in fata acelorasi jucatoare, Azarenka/Sabalenka.

Australia nu a mai ajuns in finala Fed Cup din 1993, iar ultimul titlu, al 7-lea, dateaza din 1974. Acum, in perioada 9-10 noiembrie, pe teren propriu, australiencele pot intra in istoria tenisului cu 8 trofee, doar Cehia (11) si Statele Unite ale Americii (18), stand mai bine.

Finala Fed Cup 2019

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu