Cristian Gavra, cele mai sanse la titlul de GOLGHETER al Ligii secunde! Fostul atacant al lui Gica Hagi, favorit la CASELE DE PARIURI!

Cristian Gavra, atacantul celor de la U Cluj, a marcat 12 goluri in actualul sezon din Liga 2.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Adrian Voicu, fost la Daco-Getica Bucuresti, conduce clasamentul golgheterilor din Liga 2, cu 15 reusite. Insa, atacantul de 26 de ani a fost transferat de gruparea din Liga 3, Turris Oltul Turnu Magurele. In aceste conditii, casele de pariuri il dau ca favorit pe Cristian Gavra. Varful celor de la U Cluj a inscris de 12 ori in acest sezon, la fel ca si alti 3 jucatori din liga secunda.

Valentin Buhacianu, jucatorul lui Florin Bratu la Aerostar Bacau, Vasile Buhaescu de la FC Arges si Nicolae Pirvulescu de la Pandurii Tg-Jiu, sunt ceilalti fotbalisti ce au punctat de 12 ori in acest sezon. Cu sanse considerabile la titlul de golgheter mai sunt Vlad Rusu si Cristian Cherchez. Rusu, fost la FCSB si Viitorul Constanta, acum la Energeticianul, a contribuit cu 11 goluri pana acum, in timp ce, Cherchez de la Chindia Targoviste, si-a trecut numele pe lista marcatorilor de 10 ori.

Golgheterul Ligii 2

Cristian Gavra
Cote Betano: 3.00
Vlad Rusu
Cote Betano: 3.50
Vasile Buhaescu
Cote Betano: 4.00
Cristian Cherchez
Cote Betano: 7.00
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu