Steaua, Viitorul si Astra sunt principalele favorite la titlu in Liga 1. Intra sa vezi cum se prezinta cotele!

Play-off-ul a inceput si ne-a mai ramas extrem de putin timp pana cand va fi desemnata noua campioana din Liga 1. Atat Steaua, cat si Viitorul sau Astra Giurgiu pleaca drept favorite in goana dupa ravnitul trofeu.


Clasament Liga 1

alte cote

Chiar daca Steaua nu a avut deloc o perioada reusita in ultima perioada, aceasta este cotata drept principala favorita in vederea obtinerii titlului. Cota pe care 888Sport o ofera pentru victoria finala a echipei antrenate de catre Laurentiu Reghecampf este 1.65.

Liderul Ligii 1, Viitorul Constanta, este cotata cu a doua sansa de catre bookmakerii de la 888Sport, ce ii ofera o cota de 3.50 echipei lui Gheorghe Hagi pentru cucerirea titlului. In acelasi timp, cei ce considera ca Viitorul va incheia pe una din primele doua pozitii pot miza pe o cota de 1.50.

Giurgiuvenii de la Astra incheie “podiumul favoritelor” la titlu, 888Sport  oferindu-i o cota de 9.00. Echipa lui Marius Sumudica a debutat cu o remiza in play-off dupa ce, in prealabil, reusise o serie incredibila de 8 victorii consecutive.

In alta ordine de idei, redactia Pariuri1x2 va invita si va sfatuieste sa pariati inca din acest moment pe cotele oferite pentru finalul campionatului, deoarece acestea ne pot aduce castiguri importante cu mize relativ modice. De asemenea, acestea pot veni chiar si complet gratuit, daca mizati din bonusul 888Sport pe care-l puteti accesa complet gratuit daca va face chiar acum cont!

Alte cote – Liga 1
alte cote 21

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu