La Liga: Triumful catalanilor va poate imbogati! Vezi cotele cu zece runde inainte de final!

La Liga

La Liga revine in weekend, dupa pauza internationala. Cu zece runde ramase, pariurile pe Barcelona, Messi si Neymar pot aduce castiguri mari.


Real detine controlul in La Liga?

In acest weekend se va juca runda cu numarul 29 din La Liga. In clasament, Real Madrid are doua puncte avans fata de FC Barcelona si opt fata de Sevilla. In plus, „galacticii” au de disputat si o restanta, impotriva Celtei Vigo. Nu e de mirare ca Unibet ii da Realului cota de 1.33 la castigarea titlului.

Real Madrid mai are de jucat cu Barcelona, Sevilla si Atletico Madrid in acest sezon si echipa din capitala a aratat destule momente de slabiciune in acest an. In cazul in care va asteptati la o rasturnare de situatie pana la finalul sezonului, puteti castiga sume importante. Pariul pe catalani este probabil cea mai buna varianta, Sevilla si Atletico avand sanse mici sa poata recupera diferenta. Cota de 3.25 oferita de Unibet este una foarte buna, avand in vedere programul madrilenilor. Comparand, Barcelona mai are de jucat, pe langa partida directa cu Real, doar impotriva Sevillei si a lui Villarreal, dintre adversarele mai tari ale ligii.

la liga

Unibet ofera o alta optiune interesanta! Puteti paria pe castigatoarea ligii fara Real Madrid si FC Barcelona. Atletico Madrid este in acest moment favorita, cu o cota de 1.85, dar o depaseste cu foarte putin pe Sevilla.

la liga


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Castigati si cu distinctiile individuale din La Liga!

Daca la nivel de echipa este nevoie de o „surpriza” pentru ca Barcelona sa se impuna, la nivel individual jucatorii echipei catalane sunt favoritii! Messi si Suarez sunt in varful clasamentului golgheterilor, cu 25 si respectiv 22 de reusite. Ronaldo ii urmeaza cu 19 goluri marcate. Astfel, Lionel Messi are cota 1.33 pentru a incheia sezonul cu cele mai multe goluri.

la liga

A treia componenta a atacului catalan are cea mai buna cota pentru a reusi cele mai multe pase decisive in acest sezon. Desi are in acest moment cu una mai putin decat Toni Kroos sau Luis Suarez, Neymar are cota 2.50 la reusirea celor mai multe pase de gol. Forma brazilianului in acest final de sezon este impresionanta.

Neamtul si uruguayanul au cate zece pase de gol, dar au cote de 3.00 si respectiv 4.00. Cu doar sapte pase decisive, Messi are sanse mai mici sa se impuna la acest capitol, dar cota de 6.00 este cu siguranta una foarte interesanta. Argentinianul a fost in mai multe randuri cel mai bun pasator din La Liga.

la liga

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu