Inaintea tragerii la sorti a SFERTURILOR Ligii Campionilor, Manchester City are prima sansa la pariuri! VEZI AICI cotele la castigarea competitiei!

Toate cele patru echipe din Premier League s-au calificat in sferturile Ligii Campionilor, iar Manchester City este favorita principala a caselor de pariuri.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro, special pe Liga Campionilor.


Manchester City a eliminat Schalke 04 cu scorul general de 10-2, dupa o victorie uluitoare in returul de pe Etihad, scor 7-0. Gratie parcursului de senzatie al „Cetatenilor”, casele de pariuri ii plaseaza ca principalii favoriti la cucerirea Ligii Campionilor. FC Barcelona, cotata la 4.33, s-a calificat in sferturi dupa succesul cu 5-1 de pe Camp Nou, cu francezii de la Lyon. Catalanii au remizat in tur, insa au inlaturat orice dubiu in returul din Spania.

Juventus Torino a rasturnat situatia incerta dupa infrangerea cu Atletico Madrid, scor 0-2, castigand cu 3-0, prin tripla incredibila a lui Cristiano Ronaldo. Torinezii au disputat 2 finale in ultima perioada, insa acum, alaturi de atacantul portughez, pot tinti trofeul. Jurgen Klopp si Liverpool, au invins in Germania pe Bayern Munchen, scor 3-1, dupa o evolutie de exceptie a lui Sadio Mane.

Alte doua formatii din Premier League, Manchester United si Tottenham, au reusit sa ajunga in aceasta faza a competitiei, dupa ce, au invins in retur. Londonezii au bifat chiar doua succese cu Dortmund, eliminand formatia germana cu scorul general de 4-0. In timp ce, „Diavolii” au furnizat o mare surpriza, castigand pe Parc Des Princes cu Paris Saint-Germain, scor 3-1.

„Cenusaresele” acestei faze a Ligii Campionilor, sunt Ajax Amsterdam si FC Porto. Olandezii i-au semnat sentinta lui Santiago Solari, spulberand Realul la Madrid cu 4-1. Nu in ultimul rand, FC Porto o elimina pe AS Roma, care l-a angajat in functia de antrenor pe Claudio Ranieri, dupa aceasta contra-performanta.

Castigatoarea Ligii Campionilor

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu