Lupta intensa pentru titlul din Liga 1! Vezi si cotele la titlu in ligile de top ale Europei!

cote

Lupta pentru titlu in Liga 1 este una dintre cele mai intereasnte din ultimii ani! In ligile de top situatia este mult mai clara! Vezi cotele!


Cote Liga 1

Viitorul este principala favorita la castigarea titlului in Liga 1, dar victoria lui Dinamo in derbyul cu FCSB a adus in discutie chiar si posibilitatea unui meci de baraj pentru determinarea castigatoarei trofeului! Echipa lui Hagi are in acest moment cota 1.80 (Unibet) la castigarea titlului, fiind urmata de FCSB, cu 1.90Dinamo are sanse mai mici la titlu, dar si o cota pe masura pentru cei carora le place sa riste: 6.00!

cote liga 1

La Liga

Real Madrid si Barcelona sunt la egalitate de puncte in La Liga. „Galacticii” mai au de jucat patru partide, fata de trei ale catalanilor, astfel incat pastreaza un avantaj virtual de trei puncte. Cota lor la titlu este de 1.36. In cel mai simplu caz, Barcelona poate castiga titlul daca se impune in toate partidele si Real pierde unul dintre meciurile ramase. Catalanii au cota 3.00 la castigarea trofeului.

cote la liga


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Premier League

Chelsea are patru puncte in plus fata de Tottenham cu doar patru runde inainte de finalul sezonului. Echipa londoneza are toate sansele sa adauge inca un trofeu in vitrina clubului, avand o cota de numai 1.06. Tottenham are nevoie de multa sansa pentru recupera diferenta si primeste din partea Unibet cota 10.00 la castigarea titlului.

cote premier league

Serie A

Juventus poate deveni matematic campioana cu un succes in runda urmatoare. E de inteles astfel cota de 1.01 pe care echipa torineza o are la castigarea titlului. Lupta in Italia este deja incheiata!

cote serie a

Ligue 1

Nice a castigat duminica meciul cu PSG si a clarificat situatia la varful clasamentului in Ligue 1. Monaco are trei puncte avans si un meci in plus de disputat fata de PSG si titlul pare sa fie la indemana monegascilor.

cote ligue 1

Bundesliga

Campioana Germaniei  fost deja hotarata. Bayern s-a impus inca o data. Leipzig are sanse bune sa incheie sezonul pe locul secund. Cote foarte interesante sunt insa oferite de Unibet pentru clasarea pe cea de-a treia pozitie. Lupta se duce intre Dortmund si Hoffenheim. Borussia are cota 1.45 sa aiba castig de cauza. Cele doua se infrunta in meci direct runda aceasta!

cote bundesliga

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu