Pariaza pe urmatorul manager al lui Chelsea! Massimiliano Allegri intra IN CARTI, alaturi de Frank Lampard!

Frank Lampard este cotat cu prima sansa la preluarea clubului Chelsea Londra.


Pariaza la Unibet! Ai bonus 250 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Chiar daca Maurizio Sarri va castiga Europa League, sanse italianului de a ramane pe banca lui Chelsea si in sezonul viitor, sunt minime. Presa din Italia l-a anuntat deja pe Frank Lampard ca urmatorul manager al londonezilor, iar fostul mijlocas de legenda are prima sansa si la casele de pariuri. Proaspat ramas fara job dupa despartirea de Juventus Torino, Massimiliano Allegri a devenit principalul contracandidat pentru Lampard, la conducerea „Albastrilor”.

Cu a treia sansa este cotat germanul Thomas Tuchel, tehnicianul lui Paris Saint-Germain, ce a ratat toate obiectivele alaturi de parizieni, in afara de trofeul din Ligue 1. Un alt fost antrenor de pe Parc Des Princes, Laurent Blanc, are cota 7.00 pentru a prelua gruparea Chelsea. Unibet ne da sansa sa pariem si pe antrenori ca Luis Enrique, Nuno Santo, Diego Simeone, sau eterna solutie, Jose Mourinho.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Urmatorul manager permanent al gruparii Chelsea

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu