„Specialul” INAPOI la Chelsea? COTA 10.00! „The only way is Jose”, se aude prin Londra!

Jose Mourinho ar putea realiza o reintoarcere senzationala pe banca lui Chelsea.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


In presa din Anglia a aparut o informatie precum Jose Mourinho ar fi dorit inapoi pe Stamford Bridge, in cazul in care „favoritul” Frank Lampard nu va pleca de la Derby County. „Specialul” a mai luat loc pe banca lui Chelsea in doua randuri, intre 2004-2007, respectiv 2013-2015. Aici, Mourinho a castigat 3 titluri in Premier League, 3 Cupe ale Ligii, 1 Cupa a Angliei si o Supercupa. Conform unui interviu din presa portugheze, managerul de 56 ani a sugerat ca este posibil un al treilea mandat la Chelsea, la un moment dat.

Portughezul a fost demis la ultimele doua formatii, Manchester United si evident Chelsea, iar „scanteia” sa parea ca a apus. Totusi, performantele sale nu trebuie uitate, intre cele 25 de trofee, Mourinho a castigat de doua ori Liga Campionilor, cu FC Porto si Inter Milano, dar si Europa League cu Manchester United. Fanii de pe Stamford Bridge l-au apreciat intotdeauna, cantandu-i numele de nenumarate ori atunci cand la Chelsea era alt antrenor. Inainte de al doilea sau mandat la Londra, a circulat o imagine virala, in care comentariile sunt de prisos, „The only way is Jose”.

Situatia de acum e asemanatoare, iar simbioza Mourinho – Chelsea este evidenta. Totusi, portughezul trebuie sa regandeasca strategia castigatoare, ce i-a lipsit dupa ultimul titlu castigat in Premier League, in sezonul 2014-2015. Favoritul caselor de pariuri este Frank Lampard, insa englezul ar putea alege sa mai ramana cel putin un sezon la Derby County. In orice caz, daca Jose Mourinho va reveni la Chelsea, putem paria aceasta selectie, la cota 10.00, in oferta site-ului Betfair.

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Chelsea – Urmatorul manager permanent – Cote Betfair

Frank Lampard: cota 1.57
Max Allegri: cota 3.75
Javi Gracia: cota 8.50
Jose Mourinho: cota 10.00

Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu