Cote-surpriza pentru titlul de golgheter in Liga 1! Un atacant al Concordiei Chiajna, al doilea favorit

fcsb - dinamo bucuresti

Ne apropiem tot mai mult de finalul sezonului regulat in Liga 1, iar clasamentul incepe sa se contureze, usor-usor. Astfel, cu doar noua etape inainte de play-off-ul, respectiv play-out-ul primei scene fotbalistice din Romania, avem o ierarhie surprinzatoare a celor mai buni marcatori.


Gnohere, in pole-position, Batin e pe doi!

Dupa cum ne asteptam, lider in topul marcatorilor din Liga 1 este Harlem Gnohere, varful FCSB-ului. Autor a 10 reusite in tricoul “ros-albastrilor” doar in campionat, “Bizonul” a fost eclipsat in startul sezonului de titularizarea lui Denis Alibec, insa lucrurile au inceput sa ia o turnura favorabila pentru masivul varf francez. Dovedindu-se a fi decisiv intr-o sumedenie de jocuri ale FCSB-ului, obtinand puncte importante aproape de unul singur, Gnohere primeste o cota de 3.00 pentru a-si mentine pozitia de lider in ierarhia celor mai buni marcatori din Liga 1 si la finalul play-off-ului.

Mai mult sau mai putin surprinzator, “Bizonul” este urmat de un varf al unei formatii care vizeaza cu tarie evitarea retrogradarii. Este vorba de Paul Batin, autor a 8 goluri pentru Concordia Chiajna in acest sezon. Acesta se afla la egalitate in ierarhia aferenta cu George Tucudean, varful Viitorului, care primeste o cota similara, aflandu-se intr-o forma de zile mari. La capatul opus al cotelor se afla Denis Alibec ( FCSB) si Adam Nemec (Dinamo), fiecare primind cate o cota astronomica: 21.00! Daca varful slovac al “cainilor” a contribuit cu 2 goluri si 2 assist-uri pentru “alb-rosii” in aceasta stagiune, Alibec este absolutamente absent in acest clasament, nereusind sa-si treaca nici macar o data numele in clasamentul marcatorilor din Liga 1.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu