NBA – Ne apropiem de finalele de Conferinte! Intra sa vezi principalele cote pentru castigarea inelului!

kings - warriors

Incetul cu incetul ne apropiem de finalul sezonului in NBA, iar redactia noastra deja isi face calcule in vederea castigatoarei competitiei.


Cotele oferite pentru castigatoarele conferintelor NBA

Cleveland Cavaliers si Golden State Warriors pleaca drept principale favorite in vederea calificarii in marea finala a baschetului american. Finalistele precedentelor 2 sezoane din NBA sunt si singurele echipe ce au trecut de primul tur al play-off-ului cu scorul de 4-0. 888Sport atribuie celor de la Cleveland Cavaliers o cota de 1.35 pentru calificarea in finala NBA, in vreme ce victoria in Vest a celor de la Golden State Warriors este cotata cu 1.25. Principalele contracandidate sunt: Boston Celtics – cota 4.75 si Washington Wizards – cota 9.50 (in Est), respectiv San Antonio Spurs – cota 5.50 si Houston Rockets – cota 10.00 (in Vest).

alte cote


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!


Cotele oferite pentru victoria finala in NBA

Dupa cum putem observa, situatia cotelor pentru titlu este una cel putin similara cu cea din Conferinte. Golden State Warriors este totusi cotata favorita certa in dauna celor de la Cleveland Cavaliers, 888Sport listand victoria finala echipei conduse din teren de catre Curry cu 1.40, in vreme ce LeBron James si colegii sai sunt cotati cu 4.50.

fasa


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu