Clacheaza STARURILE de la Basaksehir?! Galatasaray se apropie AMENINTATOR in ultimele runde! VEZI ACUM cotele la titlul din Turcia!

Istanbul Basaksehir este considerata principala favorita la castigarea Turcia Super Lig, in sezonul 2018-2019.


Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Formatia de pe stadionul „Fatih Terim” conduce in acest moment clasamentul din prima liga a Turciei, cu 62 de puncte. Insa, Basaksehir nu a mai castigat de 3 runde, iar Galatasaray, s-a apropiat la 3 puncte. Mai mult, Besiktas a recuperat formidabil, iar acum inchide podiumul, cu 56 de puncte. Basaksehir are in lot nume uriase, precum Robinho, Adebayor, Arda Turan, Emre Belozoglu, Demba Ba sau Gael Clichy, insa prezenta lor nu garanteaza succesul.

Grupare fara vreun trofeu important in palmares, pare sa simta presiunea uriasa ce apare in acest sfarsit de sezon. Mai sunt 5 runde de disputat, iar rivalele din Istanbul stau la panda, gata sa profite de orice pas gresit al liderului. Basaksehir a pierdut cu Besiktas in urma cu doua saptamani, iar in penultima runda, vor intalni Galatasaray, pe Ali Sami Yen, derby ce va decide, cu siguranta, titlul de campioana in Turcia.

Castigatoarea Turcia Super Lig

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu