Sorana Cirstea si Irina Begu tintesc TROFEUL la Nurnberg! Pariaza pe fetele NOASTRE!

Australianca Ajla Tomljanovic este considerata favorita principala a turneului de la Nurnberg, Germania.


Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Incepand de duminica, va debuta a 7-a editie a turneului WTA de la Nurnberg, Germania. Simona Halep a triumfat in premiera (2013), insa fosta lidera mondiala nu se va intoarce la aceasta competitie. Vor participa insa Irina Begu si Sorana Cirstea. „Sori” a reusit aici o semifinala in 2017, iar in 2018 a bifat faza sferturilor de finala. Begu a mai participat doar in 2018, dar a pierdut in mansa inaugurala.

Cu prima sansa la trofeul din 2019 se inscrie Ajla Tomljanovic, australiana ce a primit cota 6.00 de la Betano. Apoi, cotate cu 8.00 regasim 3 tenismene valoroase: Svetlana Kuznetsova, Katerina Siniakova si Yulia Putintseva. In eventualitatea unui triumf romanesc, pariorii se vor umple de bani, Cirstea avand cota 15.00, iar Begu, cota 20.00.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Castigatoarea turneului de la Nurnberg

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu