Cotele actuale la titlu in Liga 1 NU o dau favorita pe CFR Cluj! | Dinamo are cota 21.00!

Doar o singura etapa ne mai desparte de jumatatea sezonului regulat, iar modificarile cotelor la titlu fata de cele initiale sunt, intr-adevar, considerabile. Daca FCSB si-a pastrat aproape intacte sansele de a iesi campioana a Ligii 1, lucrurile stau cu totul altfel in cazul lui Dinamo si chiar si al CFR-ului.


O lupta in doi

Favorita clara la titlu inaintea inceperii sezonului, formatia “ros-albastra” ramane, mai mult sau mai putin surprinzator, in fruntea listei cotelor. Cu o valoare justa de 2.50, elevii lui Nicolae Dica se claseaza cu doar zece sutimi inaintea contracandidatei CFR Cluj (2.60) care, desi are momentan un avans de patru puncte in ierarhie, nu este cotata cu prima sansa. Bookmakerii mizeaza in continuare pe experienta si transferurile costisitoare ale FCSB-ului, dar si pe o usoara cadere a “feroviarilor” in pragul play-off-ului.


Dinamo OUT, Craiova inca respira

Cotata initial cu 5.00 de catre Unibet pentru a castiga titlul in Liga 1, Dinamo reprezinta mai degraba o deceptie in actualul sezon. Cota actuala a “cainilor” atinge o incredibila valoare de 21.00, acestia aflandu-se intr-un declin total sub comanda lui Cosmin Contra in acest tur de sezon regulat. Cu toate ca “alb-rosii” au inca sanse mari de a prinde play-off-ul, este evident faptul ca sperantele pentru titlu sunt, in proportie de 99%, spulberate. In schimb, Craiova lui Mangia a impresionat in mod placut in acest tur, se claseaza pe locul trei in Liga 1, a inregistrat doar o singura infrangere, in fata liderului (1-2), insa ceea ce conteaza cel mai mult este ca jocul oltenilor este unul datator de sperante. La urma urmei, punctele se injumatatesc la finalul sezonului regulat, iar un parcurs consistent si linistit al “alb-albastrilor” ar putea aduce o spectaculoasa lupta in trei pentru cucerirea titlului de campioana.


Cotele la titlu in Liga 1:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu