Cotele celor mai buni pasatori din Serie A | Explicatiile pentru care Ronaldo are COTA 8.00 pentru a iesi fruntas in acest clasament

S-au scurs deja patru etape de la startul returului in Serie A, ceea ce inseamna ca de acum putem incepe sa conturam o relativa forma finala a ierarhiei din Italia, dar si a clasamentelor celor mai importanti oameni pe plan ofensiv.


Cristiano Ronaldo, one-man show in Serie A?

Ajuns la cota 18 in clasamentul golgheterilor din Italia dupa meciul din week-end, contra lui Sassuolo (3-0), Ronaldo pare a fi de neoprit la acest capitol, motiv pentru care si primeste o cota de 1.16 la Unibet pentru a castiga titlul de cel mai bun marcator in primul sau sezon petrecut in Serie A. In acelasi timp, insa, nu e exclus ca Ronaldo sa iasa fruntas pe toate planurile, fiind desemnat si cel mai bun pasator din campionat. Momentan, lider la acest capitol este Suso (AC Milan), cu 8 assist-uri, urmat de Ronaldo (Juventus), Mertens (Napoli), Gomez (Atalanta) si Lazzari (SPAL), fiecare cu cate 7 pase decisive de gol.

Interesanta si, totodata, logica este judecata bookmakerilor, care ii acorda prima sansa lui Gomez (Atalanta), la o cota de 2.15. Sistemul ofensiv al gruparii din Bergamo da un randament de senzatie, „La Dea” detinand cel mai bun atac din Italia, iar Alejandro Gomez se arata a fi servantul perfect pentru golgheterul echipei, Duvan Zapata. Pe de alta parte, lui Cristiano Ronaldo ii este atribuita o cota imensa: 8.00. Bookmakerii sunt de parere ca CR7 se va concentra prin a aparea mult mai mult la finalizare in aceasta a doua parte a sezonului, insa nu putem considera deloc deplasate scenariile in care Ronaldo va pune pe tava mingi de gol pentru colegii sai din atac, Mandzukic sau Dybala.


Incearca ACUM platforma noastra LIVESCORE!

Principalele Cote Unibet pentru cei mai buni pasatori din Serie A:
 

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu