Avem COTELE pentru grupa G a CM 2018 din Rusia!

Pentru a obtine castiguri in urma Campionatului Mondial din 2018, este bine sa aruncam un ochi peste grupe si cote, astfel incat pana atunci sa stim ce jucatori merita urmariti, fiecare dupa preferintele lui. 


Cotele pentru Grupa G:

La fel ca de fiecare data cand un eveniment se apropie, fie si cu 1 an, Unibet vine in ajutorul pariorilor cu cotele pentru aproape fiecare eveniment si cu o multitudine de optiuni. Momentan, poate cea mai previzibila  grupa este cea compusa din Belgia, Anglia, Tunisia si Panama. Clar, din start, pornesc favorite Belgia si Anglia carora le sunt atribuite cotele de 1.90 respectiv 2.20 pentru castigarea grupei si 1.06 sau 1.08 pentru o clasare in top 2


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Cote imense dar neprofitabile pentru celelalte doua formatii:

Daca Tunisia are o cota de 26 la castigarea grupei, una ce ar fi trebuit sa fie atribuita mai degraba pentru o clasare pe un loc ce aduce calificarea, cea data pentru accederea in fazele superioare alee competitiei este 7.00. Dupa cum stim Belgia si Anglia sunt doua formatii foarte solide iar „diavolii rosii” sunt una din ehipele favorite ale competitiei, o formatie tanara si foarte solida. De partea cealalta  Panama, primeste cota 41 pentru castigarea grupei si infima cota (raportata la sansele reale decastigare a acestui pariu) de 10.50. Intr-o astfel de grupa este greu de gasit o varianta viabila de pariere pe locuri, astfel ca daca nu sunteti siguri sau nu utilizati un bonus precum cel pentru primul pariu oferit de Unibet, va recomandam sa va reorientati spre parierea pe meciurile ce vor urma.

 


Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu