Cotele la titlu in Liga 1: 6.00 pentru actualul lider, prima sansa pentru Steaua | Un pariu pe campioana en-titre iti poate aduce un castig fabulos!

Cum ierarhia nu a suferit modificari majore dupa meciurile rundei a 21-a din Liga 1, ultima a anului, nici bookmakerii nu au “umblat” la cotele oferite pentru castigarea titlului. Acestea sunt neschimbate in ceea ce le priveste pe Steaua, Viitorul, Craiova, Dinamo, Medias si CFR, cu trupa lui Reghecampf super favorita, chiar daca va “ierna” pe treapta a doua. 1.25 este cotatia ros-albastrilor, aberant de mica in comparatie cu cea acordata liderului. De 6 ori miza investita pot castiga cei ce mizeaza pe o imensa surpriza furnizata de Viitorul la finele stagiunii in curs!

Desi la doar 3 puncte de locul 1, Craiova primeste cota de 11.00. In acceasi postura cu trupa olteana este si Gaz Metan Medias, dar elevii lui Pustai au o cota de 21 la titlu! Intre cele doua s-a interpus Dinamo. “Cainilor” le va fi greu sa recupereze ecartul fata de lider pana la finele sezonului regular, dar injumatatirea punctelor va oferi o dinamica deosebita play-off-ului.

Si Astra spera sa prinda, pe turnanta, topul 6. Interesant este faptul ca trupa giurgiuveana este singura dintre cele cu anumite pretentii la titlu, a carei cotatie a suferit o ajustare in jos. De la 31.00, cat era premergator rundei a 21-a, cota campioanei en-titre a scazut la 29.

Liga 1: Cotele la castigarea titlului – Deschide-ti acum un cont la Unibet si ai gratuit un pariu pana la 250 ron

ttlu


Spre deosebire de cotele oferite dupa primele 11 etape, Viitorul le-a luat fata celor de la CS U Craiova. La acea vreme, oltenii erau cotati cu sansa a doua la cucerirea trofeului, 8.00, in timp ce echipa lui Gheorghe Hagi era considerata a 3-a favorita, primind o cota de 8.50.

Chiar daca formatia lui Laurentiu Reghecampf a incheiat anul 2016 pe pozitia a doua in clasamentul Ligii 1, acestia primesc in continuare o cota mult mai mica fata de cele oferite celorlalte echipe, 1.25, insa aceasta a suferit usoare modificari fata de cea oferita la finalul rundei a 11-a, atunci cand „ros-albastrii” erau cotati doar cu 1.15.


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu