Cotele pentru Europa: Fotbalul romanesc in fata altor umilinte!

E o saptamana importanta pentru fotbalul romanesc. Reprezentantele noastre joaca returul din preliminariile competitiilor europene. Unele pleaca cu sanse cat de cat bune, altele deja sunt efectiv eliminate si joaca pentru palmares. Noi va vom prezenta cotele celor 4 meciuri ale formatiilor noastre propuse de NetBet.


Pariul Acumulator de la NetBet iti ofera castiguri extra!


Reprezentantele noastre in Europa. Cotele in UCL si EL.

Steaua Bucuresti-Sparta Praga: Steaua e considerata favorita la calificare si intr-adevar pare sa porneasca cu prima sansa daca excludem jocul prestat de cehi in partea a doua a primei reprize din tur. Cotele sunt urmatoarele:

Steaua – 2.45, Egal – 3.15, Sparta Praga – 2.85

FC Copenhaga-Astra Giurgiu: Golul primit de Astra pe teren propriu va cantari mult in ecuatia calificarii. Danezii sunt greu de invins pe teren propriu, iar un egal cu multe goluri nu e un rezultat asteptat. Cotele sunt urmatoarele:

Copenhaga – 1.34, Egal – 4.55, Astra – 8.75

inregistreaza-te - netbet

Viitorul-Gent: Aici calificarea e jucata cu siguranta. Gent probabil va trimite in teren echipa a doua intrucat a inceput si campionatul belgian. Acest lucru ar putea avantaja echipa noastra si baietii lui Hagi ar trebui sa presteze alt joc pentru a mai spala din rusinea suferita in deplasare. Cotele sunt urmatoarele:

Viitorul – 3.55, Egal – 3.20, Gent – 2.00

Maccabi Tel Aviv-Pandurii Targu Jiu: Maccabi a castigat in deplasare cu 3-1 si calificarea e jucata. Situatia e asemanatoare cu cea de mai sus. Deosebirea ar fi ca pentru Pandurii o victorie nu ar insemna asa mult precum ar semnifica pentru tinerii jucatori ai Viitorului. Lipsa de motivatie isi va spune cuvantul. Cotele sunt urmatoarele:

Maccabi – 1.40, Egal – 4.05, Pandurii – 7.00


likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Pariuri1x2 – Un pont pe zi?

Sursa imagine: http://www.libertatea.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu