Cotele pentru play-off-ul LIGII 1 sunt AICI! FCSB, Viitorul si CFR, favorite certe | CSMS Iasi poate profita de declinul Astrei intr-o cota excelenta!

Mai putin de o luna de zile ne desparte de startul sezonului 2017/2018 in Liga 1, iar formatiile de top continua sa se intareasca in vederea unei stagiuni solide in campionatul romanesc. Astfel, cotele pentru echipele ce pot intra in play-off au aparut deja, iar noi putem profita din timp de evolutia acestor ostilitati.


FCSB, Viitorul si CFR, cote infime

Este evident faptul ca bookmaker-ii se asteapta ca formatiile ce au investit cel mai mult in transferuri pana in acest moment sa acceada in play-off la finalul sezonului regulat fara niciun fel de problema. Practic, “ros-albastrii” nici nu pot fi luati in calcul intr-o asemenea lista, intrucat aceasta cota de 1.01 in dreptul acestora este de prisos. De altfel, cea de-a patra favorita pentru a obtine un loc in jumatatea superioara a ierarhiei este Dinamo, la o cota de 1.35. Problemele pe care le intampina “cainii” in aceasta perioada de mercato s-ar putea sfarsi rau pentru trupa lui Contra, insa, deocamdata, sunt sanse mici ca “alb-rosii” sa rateze play-off-ul, prin orice imprejurari.

unibet playoff1


Astra e in cadere, moldovenii pandesc

Odata cu plecarea lui Marius Sumudica de la echipa, totul merge din ce in ce mai rau pentru Astra Giurgiu. Constantin Budescu si Junior Morais au fost transferati de catre FCSB, Silviu Lung Jr. este foarte aproape de o mutare la CFR Cluj, in timp ce situatia lui Filipe Teixeira si a altor jucatori este una incerta. In fapt, cota de 1.85 oferita de Unibet pentru ca giurgiuvenii sa acceada in play-off este aproape una mincinoasa. Pentru moment, investitiile sunt de partea unor grupari inferioare “astralilor”, precum FC Botosani si CSMS Iasi, care ar putea face o figura frumoasa in sezonul viitor. Nici Gaz Metan Medias nu poate fi trecuta cu vederea, mai ales ca a pierdut la mustata ultimul loc de play-off in sezonul trecut.

unibet playoff2

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu