Cotele ultimei etape din playout-ul Ligii I » Candidatele la retrogradare, favorite clare în meciurile lor!

Duminică, de la ora 21:00, se vor disputa cele trei partide cu miză din ultima etapă a playout-ului Ligii I. Pandurii Tg. Jiu (locul 5 play-out, 27p), ACS Poli Timişoara (locul 6, 26p) şi Concordia Chiajna (locul 7, 26p) sunt cele trei formaţii care luptă pentru evitarea retrogradării în eşalonul secund, însă doar una dintre acestea va fi sigură de rămânerea în Liga I după această etapă.

Conform regulamentului din campionatul nostru, ultimele două echipe clasate din playout vor retrograda direct în liga secundă. În momentul de faţă, cunoaştem doar una dintre acestea, ASA Tîrgu Mureş fiind „lanterna roşie” a campionatului de multă vreme. Echipa clasată pe locul 6 va merge la baraj cu ocupanta locului 3 din eşalonul secund, UTA Bătrâna Doamnă, iar formaţia de pe 5 va avea asigurată salvarea de la retrogradare.

Programul ultimei etape şi clasamentul din playout

programplayout

 

FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu | Duminică, ora 21:00

Cote Unibet: 4.60 – 3.50 – 1.80

După trei înfrângeri consecutive pentru botoşăneni, culminate cu ultimul meci de campionat pierdut cu Concordia, care a dat naştere speculaţiilor privind un eventual blat (2-1 final, după 0-1 la pauză), antrenorul Leo Grozavu îi va părăsi pe moldoveni, meciul cu Pandurii fiind ultimul. Forma slabă şi degringolada de acolo ar putea să le dea speranţe gorjenilor, ei fiind singurii care depind doar de rezultatul lor. Cu o victorie pe „Stadionul Municipal” din Botoşani, Pandurii şi-ar asigura rămânerea în Liga I pentru cel puţin încă un sezon.

Gaz Metan Mediaş – ACS Poli Timişoara | Duminică, ora 21:00

Cote Unibet: 3.75 – 3.45 – 2.00

Timişorenii au scris o poveste frumoasă în acest sezon. După ce au început stagiunea cu -14 puncte, elevii pregătiţi de Ionuţ Popa au reşit o revenire fantastică. Pe lângă accederea în finala Cupei Ligii şi în semifinalele Cupei României, bănăţenii au urcat foarte mult şi în clasament-ul din playout, acolo unde sunt pe 6 în acest moment, iar o victorie în meciul de duminică cu medieşenii le-ar asigura cel puţin prinderea locului de baraj. Acest lucru este datorat criteriilor de departajare ale Ligii, deoarece adversara lor, Concordia Chiajna, care are un număr de puncte egal, a beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-out, iar Timişoara nu, astfel că la egalitate de puncte, trupa de pe Bega va avea câştig de cauză.

FC Voluntari – Concordia Chiajna | Duminică, ora 21:00

Cote Unibet: 7.50 – 4.10 – 1.47

Partida dintre cele două se va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din Piteşti, deoarece gazda partidei, FC Voluntari, nu dispune de instalaţie de nocturnă, iar meciul se va desfăşura la o oră târzie. Acolo, Chiajna va avea nevoie de o victorie, însă acest lucru s-ar putea să nu îi ajungă, trupa lui Dan Alexa având nevoie ca Timişoara şi/sau Pandurii să se încurce şi ele în partidele lor. Concordia vine după o victorie extrem de importantă obţinută pe teren propriu, scor 2-1, contra celor de la Botoşani, în timp ce FC Voluntari trece printr-o perioadă excelentă sub comanda lui Claudiu Niculescu, câstigând Cupa României. Chiar dacă meciul nu are o miză deosebită pentru cei de la Voluntari, tânărul antrenor a asigurat pe toată lumea că echipa sa va da totul pe teren şi va introduce cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie.

ASA Tîrgu Mureş – CSM Poli Iaşi | Luni, ora 15:00

Cote Unibet: 6.50 – 3.60 – 1.60

Ultima partidă a playout-ului Ligii I ne aduce o partidă lipsită de orice miză. Gazdele partidei sunt retrogradate de mai multe etape, iar ieşenii şi-au asigurat runda trecută, după egalul cu FC Voluntari, primul loc în play-out. Antrenorul moldovenilor, Eugen Neagoe, a anunţat că le-a dat vacanţă mai multor jucători importanţi din echipă, care au dus greul pe parcursul sezonului, astfel ca CSM Poli Iaşi se va prezenta, cel mai probabil, cu mai multe rezerve.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu