Cotele ultimei runde din Serie A: Calcule si meciuri cu miza

serie A fiorentina atalanta veronaSerie A, etapa 38! In weekend se va trage cortina si peste stagiunea 2014-2015 din prima liga fotbalistica a Italiei. Vom avea o ultima runda extrem de interesanta si dominata de o confruntare decisiva pentru calificarea in ply-off-ul Ligii Campionilor.

Serie A, etapa 38: NAPOLI – LAZIO

Vom avea fara indoiala un meci incendiar. Napoli are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a se califica, de pe ultima treapta a podiumului,  in cea mai puternica si bine remunerata intrecere europeana intercluburi , situatia in care ar depasi-o in clasament pe Lazio, gratie rezultatelor directe. Romanii lupta pentru cel putin o remiza, al 27-lea rezultat pozitiv contabilizat in acest sezon!

Serie A, etapa 38: FIORENTINA – CHIEVO

Pentru a urca peste Napoli in clasament, Fiorentina asteapta in primul rand, victoria lazialilor. Evident, trupa lui Montella e obligata sa castige si jocul cu Chievo. La egalitate de puncte intre Fiorentina si Napoli, a doua are castig de cauza, prin prisma celor doua victorii din meciurile directe.

Serie A, etapa 38: SASSUOLO – GENOA

Chiar daca va urca pe locul 5 (esec pentru Fiorentina si victorie proprie cu Sassuolo) sau va ramane pe 6, Genoa nu va merge in cupele europene, pentru ca nu a primit licenta UEFA. Genoa a facut apel la decizie, dar acesta a fost respins.

Serie A, etapa 38: SAMPDORIA – PARMA

A doua echipa a orasului Genoa, poate insa accede in Europa League, chiar si de pe acest loc 7 (Campioana Juventus a castigat finala Cupei Italiei, eliberand astfel un loc de cupa europeana). Are 3 puncte avans fata de Inter, iar o remiza in partida de duminica, ii este suficienta pentru a-si atinge tinta. La egalitate d epuncte intre cele doua, Inter trece in fata, datorita rezultatelor directe (2-0, 0-1).

Serie A, etapa 38: INTER – EMPOLI

Chiar daca Samp se va impune, asa cum este de asteptat, Inter vrea sa incheie un sezon slab, cu un succes in fata fanilor proprii. Astfel si-ar apara si pozitia a 8-a, pe care poate urca Torino. Empoli a pierdut ultimele 4 meciuri din fief-ul interistilor.

Serie A- Cotele etapei (PublicBet):

38it

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Rangers – Motherwell: Cine iese pe plus dupa turul finalei?


 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu