Craiova – CFR Cluj: Unde se vede meciul, care sunt echipele probabile și cotele derby-ului!

Craiova – CFR Cluj se disputa luni, 3 august, incepand cu ora 21:00. Redactia pariuri1x2.ro va ofera tot ce trebuie sa stiti despre acest duel, iar confruntarea o puteti urmari pe Digisport 1, Telekom Sport si Look Plus!

Finala campioantului intern se joaca luni seara! Cu 9 meciuri disputate in play-off, CFR Cluj, ce vine dupa o victorie importanta cu FCSB, scor 2-0, are 46 de puncte acumulate, cu doua peste Craiova, ce a jucat doar 8 meciuri. Pentru olteni, ramane restanta cu Astra Giurgiu, disputa amanata deja in doua randuri. Daca elevii lui Cristiano Bergodi nu ar pierde cu CFR Cluj, ar avea nevoie de o victorie cu giurgiuvenii, in cazul in care acest meci s-ar mai reprograma. Ardelenii s-au impus in ambele meciuri din sezonul regulat, dar Craiova a castigat in runda a 5-a din play-off, scor 3-2 la Cluj, o victorie fantastica. Indiferent de scorul final ce va fi luni, un lucru e sigur, va fi spectacol!

Avrancronicile si ponturile redactiei Pariuri1x2.ro sunt AICI!

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram!  Abonează-te și la canalul nostru de YouTube!

Echipe probabile  

Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Cosic, Acka, Vatajelu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Barbut, Koljic, Mihaila

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Susic, Burca, Cestor, Camora – Aurelio, Bordeianu, Deac – Itu, Omrani, Costache


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu