Creeaza-ti pariul in Liga Campionilor si activeaza bonusul de 50 de RON! Mecanismul este simplu si eficient

Pariorii care au cont la 888Sport se bucura de promotii spectaculoase in ultima vreme! Una dintre acestea ofera castiguri duble pentru cei care isi creeaza singuri pariul, in partidele de UEFA Champions League. Acestia primesc un bonus disponibil tot pe cupele europene, in valoare de pana la 50 de RON!

Optiunea „Creeaza-ti pariul” permite combinarea unor evenimente din acelasi meci, intr-o singura selectie, la o cota marita. Astfel, puterea este total in mainile jucatorilor, care pot obtine castiguri fabuloase la capatul unei zile inspirate. Crezi ca poti anticipa numarul de cornere, cartonase si goluri dintr-un SINGUR meci? Atunci 888sport e locul in care poti paria!

Totodata, la 888Sport poti primi un bonus de pana la 1000 de RON la inscrierea pe site, iar conditiile de acordare si de rulaj sunt disponibile oricand pe platforma agentiei.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu