Creeaza-ti propriile pariuri! Pont ”verde” in COTA 3.65 propus de redactia Pariuri1x2 pentru Barcelona – Real Madrid!

Casele de pariuri ofera o libertate din ce in ce mai mare utilizatorilor in ceea ce priveste varietatea si multitudinea de optiuni de pariere pe evenimente. Chiar si asa, se poate si mai mult, iar agentia de pariuri  on-line Winmasters a demonstrat-o din plin. Prin intermediul promotiei ”Pariuri de la utilizatori”, chiar tu iti poti creea propriile scenarii, primind, in schimb, o cota pe masura.


Pariu castigator in COTA 3.65 la Barcelona – Real Madrid!

Aparuta deja de mai bine de un an de zile, promotia ”Pariuri de la utilizatori” permite oricarui parior sa propuna absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, urmand a i se returna o cota pe masura. Acesta a fost contextul si in acest week-end, atunci cand redactia Pariuri1x2 a propus o cota-bomba pentru ”El Clasico”, una care s-a dovedit a fi, insa, castigatoare fara niciun fel de emotii.

LA LIGA, BARCELONA – REAL MADRID (06/05): MESSI ŞI RONALDO MARCHEAZĂ ŞI PESTE 2.5 GOLURI – COTA 3.65 (SCOR 2-2, RONALDO GOL MIN. 14, MESSI GOL MIN. 52)

Asadar, prin intermediul casei de pariuri Winmasters, chiar tu iti potii creea propriile pariuri, beneficiind de o libertate totala in ceea ce priveste acest aspect. Inregistreaza-te acum!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu