„Crezul” lui Gigi Becali și Alexandru Tudor, nu e valabil la FCSB » Vicecampioana, ultima în Liga 1 » Vezi la ce capitol dețin „lanterna” „roș-albaștrii!”

„Crezul” lui Gigi Becali și Alexandru Tudor „să fii mai bun”, nu e valabil la FCSB. Vicecampioana e ultima în Liga 1 în clasamentul fairp-play-ului la jumătatea acestui sezon regular.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Cunoscuți pentru ritualurile bisericești și religioase pe care le au, cei doi nu au reușit să-i facă pe jucătorii „roș-albaștri” să fie mai „buni” cu adversarii, aceștia încasând numai puțin de 43 de cartonașe în turul recent încheiat al Ligii 1.

Cu această „zestre”, FCSB se află la jumătatea sezonului regular pe ultimul loc în topul fair-play-ului  jucătorii lui Gigi Becali având 41 de cartonașe galbene încasate și 2 „roșii”. Rivala „roș-albaștirlor”, Dinamo se află de asemenea în subsloul clasamentului play-off-ului fiind pe locul 12 cu 39 de cartonașe dintre care 38 de „galbene” și unul „roșu”.

În altă ordine de idei, revenind la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că împreună cu Alexandru Tudor a sfințit locul unde va fi ridicată o Biserică în baza spotivă din Berceni, la slujbă luând parte tot staff-ul tehnic și jucătorii echipei. Datorită credinței pe care o are fostul arbitru a fost promovat de Gigi la rangul de consilier principal.
„Tudor e ceva special. Dacă aș avea zece oameni ca el, le-aș spubera pe Barcelona, pe Real Madrid, pe Manchester City! O să jucăm în Liga Campionilor cât de curând și o să-i batem pe toți. Încet, încet, văd că a început Domnul să-mi aducă numai oameni credincioși, așa cum sunt Tudor și Vintilă. Amândoi sunt numai cu rugăciune și cu rugăciunile o să învingem noi toate Barcelonele și toate Realele!”, a afirmat Gigi Becali.

FCSB a terminat turul sezonului regular în afara play-off-ului, fiind pe locul 8 cu 18 puncte, la un punct de locurile 5 și 6 pe care se află la egalitate de puncte FC Botoșani și Astra Giurgiu. În prima etapă a returului, FCSB va juca în ddeplasare cu FC Hermannstadt, duellul urmând a avea loc sâmbătă de la ora 20:30.

FC Hermanstadt- FCSB 
4.75 3.50 1.80 

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu